Dutch Barn Doors

Een unieke deur op maat

De trend om robuuste en klassieke boerderijdeuren in een interieur te plaatsen is vanuit de Verenigde Staten overgewaaid. De design deuren zijn door Dutch Barn Doors nu exclusief verkrijgbaar in Nederland.

Dutch Barn Doors zorgt ervoor dat ieders interieur verrijkt kan worden met een unieke deur op maat en met een rolsysteem dat hierbij past. Onder verschillende celebrities in de Verenigde Staten zijn de deuren en rolsystemen een enorme hit. De Dutch Barn Doors zijn een echte eyecatchers in het interieur. De deuren geven de kamer een stoere en industriële look en ze zijn stuk voor stuk uniek omdat ze op maat en naar wens van de klant gemaakt worden. De rolsystemen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig staal, waardoor deuren soepel en geluidloos
open en dicht gaan. De rolsystemen zijn tevens los verkrijgbaar, zodat creatieve klussers zelf een deur kunnen maken of een oude deur kunnen hergebruiken. De klant krijgt persoonlijke en servicegerichte aandacht bij het bestellen van een deur en daarnaast kan Dutch Barn Doors zorgen voor de  montage.

Elmer Tegel, de oprichter van Dutch Barn Doors vond dat het interieur anno 2015 een nieuw en spannend element nodig had. Elmer is de founder van Home Refit en is tevens actief als projectleider in groot- en kleinschalige verbouwingen. Vanuit zijn achtergrond heeft hij veel kennis en expertise over bouwmaterialen en interieur. Zijn producten zijn hierdoor van goede kwaliteit en hebben lange levensduur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist