Door-line binnenbriefplaten

verfraaiing van de entrée

De aluminium tochtklep in zilver geanodiseerd of wit gecoat van door-line zijn het aantrekkelijk vormgegeven alternatief voor bestaande tochtwering. De tochtwering is Nederlands fabrikaat en wordt milieuvriendelijk geproduceerd. De tochtklep voorkomt dat warmte verloren gaat door de opening in de voordeur en stopt tocht en pollen. De borstel in de binnenbrievenbus zorgt ervoor dat er toch een goede afsluiting is als men de post niet door de opening in de deur heen duwt.

door-line® is een merk van Gezu BV. Dit concept voor eigentijds wonen speelt in op de actuele wensen van wooncomfort, energiebesparing en gezondheid. Het familiebedrijf is al sinds 1941 fabrikant en toeleverancier van producten op het gebied van tochtwering en afdichting met distributie naar 19 landen. Afnemers zijn ondermeer de professionele handel voor bouw en industrie, de ijzerwarenbranche en DIY.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist