Deuren van FritsJurgens

Uniek design statement

Deuren zijn niet alleen functioneel, maar worden steeds vaker als een high-end designelement aan het interieur toegevoegd. FritsJurgens® gelooft in de tijdloze schoonheid van verborgen perfectie. Taatsdeuren staan voor design en esthetiek. Taatsdeuren zijn onzichtbaar in gesloten positie en zijn geopend ruimtelijk heel bepalend. Met het FritsJurgens® taatsdeursysteem kunt u een deur ontwerpen die qua functionaliteit en beleving naadloos aansluit op de door u gewenste ruimtelijke expressie.

Verborgen perfectie
Het FritsJurgens® taatsdeursysteem is vrijwel onzichtbaar. Het systeem is volledig weggewerkt in de boven- en onderkant van de deur zonder dat er bouwkundige voorzieningen in vloer en plafond nodig zijn. De vakmensen van FritsJurgens® streven dagelijks naar een product van de hoogste kwaliteit en hebben als drijfveer ultieme techniek op het gebied van design te creëren.

Ultieme elegantie door nieuw taatsdeurscharnier

Met de introductie van System M vervolmaakt FritsJurgens het ontwerp van de taatsdeur. Het nieuwe taatsdeurscharnier zorgt voor de perfecte beweging van taatsdeuren. Moeiteloos, met de tip van een vinger, perfect gebalanceerd, allemaal door System M van FritsJurgens.

Vederlicht en gepatenteerd
Het System M scharnier creëert een onovertroffen ervaring: totale controle over de beweging van de deur. Het openen gaat vederlicht en gecontroleerd, de beweging uiterst elegant en het sluiten fluisterzacht. Dit dankzij het gepatenteerde systeem waarbij twee hoogwaardige dempers naadloos samenwerken.

Onverwoestbaar
Het scharniersysteem is extreem stijf en onverwoestbaar. Uit uitvoerige testen blijkt dat zelfs na 1 miljoen bewegingen (vergelijkbaar met 136 jaar dagelijks gebruik) System M nog steeds met dezelfde perfectie opent en sluit. Het systeem is ontworpen voor de eeuwigheid: stijlvol, tijdloos en onderhoudsvrij.

Onzichtbaar
De taatsdeursystemen van FritsJurgens zijn uniek omdat er geen bouwkundige voorzieningen in de vloer en het plafond nodig zijn. De taatsdeurscharnieren worden volledig geïntegreerd in de boven- en onderkant van de deur. Hierdoor hoeft buiten de deur alleen een kleine vloer- en plafondplaat gemonteerd te worden. Een vrijwel onzichtbaar systeem.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist