De hoogste tijd

voor een slimme deurbel!

Ben jij voor thuis op zoek naar een nieuwe deurbel? Heb je er een beetje genoeg van om steeds maar datzelfde deuntje aan te moeten horen? Of schrik je jezelf een hoedje, iedere keer dat er aangebeld wordt? Het aanbod op het gebied van nieuwe deurbellen is gelukkig enorm. Natuurlijk kun je een simpele uitvoering kopen die zijn werk heel eenvoudig doet, maar er zijn ook steeds meer andere soorten te krijgen. Neem bijvoorbeeld de zogeheten slimme bel, waarmee je liggend op de bank direct op je smartphone kunt zien wie er voor de deur staat. We zetten alle opties op dit gebied even voor je op een rijtje.

Kies je voor een simpele deurbel?
Er was een tijd dat elke deurbel een simpele beldrukker had en ook hetzelfde klonk. Het bekende doordringende geluid, waarmee iedereen gelijk uit zijn overpeinzingen schrok en wist dat er iemand voor de deur stond. Later kwamen hier wel steeds meer variaties op. Bellen met andere geluidjes, maar ook modellen met hele deuntjes die afgespeeld werden als er op de knop werd gedrukt. Het is nu nog steeds mogelijk om zo'n simpele bel te kopen. Maar is het niet zonde om een eenvoudige te kopen als je ook kunt kiezen voor een zogeheten slimme deurbel? Hiermee maak je het jezelf niet alleen veel makkelijker, het is ook een product dat bijdraagt aan de veiligheid in je huis.

Een draadloze deurbel kopen
Als je kiest voor een draadloze bel, dan zal je merken dat er een wereld voor je opengaat. Neem bijvoorbeeld de Ring deurbel. Dit is een bel die tot het nieuwste op het gebied van deurbellen behoort. Als je deze bel installeert, dan kun je altijd zien wie er bij je voor de deur staat, zelfs als je helemaal niet thuis bent! Het idee is simpel. De slimme bel is een bel met een cameraatje. De bel is draadloos aangesloten op het internet en staat in verbinding met een app die je eenvoudig op je telefoon of tablet installeert. Belt er iemand bij je aan, dan krijg je hiervan direct een melding via de app. Je drukt op de knop en ziet meteen wie er voor de deur staat. Het handige hieraan is dat je zodoende ook kunt zien wie er voor de deur staat als je bijvoorbeeld op je werk bent of een dagje weg bent.

De voordelen van een draadloze deurbel
Als jij in plaats van een standaard bel kiest voor een deurbel met camera zoals de Ring deurbel, dan brengt dit een groot aantal voordelen met zich mee. Het is bijvoorbeeld prettig om al meteen te kunnen zien wie er voor de deur staat, zonder dat je hiervoor de deur open hoeft te doen. Je weet op die wijze ook dat er bij je thuis wordt aangebeld als je helemaal niet aanwezig bent. En: je hoeft niet van je bank af te komen om naar de deur te lopen als je net lekker aan het bingewatchen bent. Je kijkt gewoon even op je telefoon wie er voor de deur staat en beslist dan of je de deur ook daadwerkelijk open wilt doen. Maar er is nog een handig voordeel aan deze slimme deurbel. Je kunt namelijk gelijk praten met de persoon die voor de deur staat. Stel dat je zit te wachten op een pakketje en dat de bezorger voor de deur staat als jij er niet bent. Je kunt dan met hem of haar afspreken waar hij het pakketje af kan leveren of neer kan leggen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat het weer meegenomen wordt. Je hoeft zo niet nog langer op je pakketje te wachten!

Veel keuze op het gebied van draadloze deurbellen
Heb jij je nog niet zo verdiept hierin? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje op Draadlozedeurbel.nl. Dit is de grootste webshop van Nederland op het gebied van slimme deurbellen. Zoek jij een Ring deurbel, een deurbel met camera of een van de alternatieven die er te krijgen zijn? Dan ga je deze zeker in het assortiment terugvinden. Zo verkopen ze bijvoorbeeld ook een beldrukker. Dit is een eenvoudig apparaatje dat draadloos verbonden is met een belinstallatie. Het voordeel hiervan is dat je deze belinstallatie daar kunt installeren waar je maar wilt. Handig om deze gewoon daar te hangen waar je hem in het hele huis goed kunt horen. Maar je bent in deze webshop ook aan het juiste adres voor andere soorten bellen, deuropeners en meer. Als jij dan ook op zoek bent naar een deurbel die je leven een stukje makkelijker en veiliger maakt, dan is een draadloze deurbel kopen bij deze webshop de moeite meer dan waard!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist