Dauby deurklink

PH2017

De deurklink PH2017 van Dauby is ontworpen door de jonge, dynamische Belgische architect Tom Lenaerts uit Antwerpen.

Wie is Tom Lenaerts?


 
Als all-round designer, is hij thuis in werkelijk alle stijlen, of het nu om landelijk, tijdloos of modern gaat. Zijn passie voor hout en staal is de rode draad doorheen zijn werk. Hij werkt het project volledig uit tot de laatste details, zonder af te wijken van het basisidee.

Een perfecte balans tussen Design en ‘Traditie’

Naar zijn ontwerp is er een deurklink, raamklink, meubelgreep en meubelknop uitgewerkt. Deze nieuwe collectie heeft een sober, maar tijdloos design en wordt door de traditionele manier van het zandgieten gemaakt zoals de Dauby Pure collectie. “De combinatie van de brutaliteit van het materiaal die het strakke lijnenspel karakter geven, is de kracht van Dauby waar ik resoluut achter sta en mij als ontwerper graag bij aansluit. Het niet perfect afgelikte product maar een karaktervol stuk ambacht, dat is waar ik voor kies.” aldus Tom Lenaerts. Deze collectie zal in 6 materialen gegoten worden : Verouderd IJzer, Ruw Metaal, Ruw Brons, Ruw Brons Gepolijst, Wit Brons en Mat Wit Brons.

“Less is more, form follows function

Voor zijn ontwerpen gaat hij terug naar de basis, en de spanning creëert hij door te werken met penetrerende volumes, zoals je duidelijk kan zien bij de deurklink en deurgreep.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist