CanDo Expose

Beprinte deuren met voelbare structuur

CanDo lanceert een nieuwe serie binnendeuren onder de noemer CanDo Expose. De Expose serie bestaat uit binnendeuren met een fotorealistische print die voorzien kan worden van voelbaar reliëf. CanDo voegt hiermee een nieuwe dimensie toe aan de binnendeur zoals iedereen die kent. De klant stelt zelf zijn ideale deur samen op de website en verrijkt zijn interieur zo op een unieke wijze.

Deuren met print voorzien van Touch & Feel
Voor de binnendeuren van de Expose serie zijn 65 printvarianten beschikbaar. CanDo voegt regelmatig nieuwe prints aan het aanbod toe. Zo kan iedereen zijn interieur naar smaak aanvullen met een passende look van binnendeuren. Bij het samenstellen van de deur kiest de klant een fotoprint en of deze moet worden voorzien van 3D Touch & Feel. Dat is een voelbaar reliëf dat aansluit op de foto en de deuren een extra dimensie geeft.

Prints voor ieder interieur
Voor ieder interieur zijn passende prints te vinden. Ook bij veranderingen van interieur, pas je het uiterlijk van binnendeuren gemakkelijk aan door een nieuwe fotoprint te kiezen. De prints zijn onderverdeeld in zes categorieën die het makkelijker maken om de beste keuze te maken. Zo haal je de natuur in huis met een print in Earth stijl, laat je de deur perfect aansluiten op de houten vloer met prints uit de Wood stijl of benadruk je creativiteit in een ruimte met de Out of the box stijl.

Zelf de perfecte deur samenstellen
Vanwege de ruime keuze uit prints en de Touch & Feel optie, kan de klant zelf zijn ideale binnendeur samenstellen. Hij kan kiezen voor een verschillende print op de voor- en achterzijde van de deur, zodat de zijde past bij de ruimte waar die te zien is. De klant kiest of hij één zijde of twee zijden wil laten bedrukken en of hij voor een print met reliëf kiest. Verder bepalen details en accessoires het uiterlijk van de deur, denk hierbij aan het deurbeslag.

Expose binnendeur vanaf €79
Via de website www.cando.eu/expose kan de iedereen zelf zijn eigen deur samenstellen. De binnendeuren zijn verkrijgbaar vanaf €79 en de levertijd bedraagt circa drie weken. Deuren voorzien van Touch & Feel zijn verkrijgbaar vanaf €129. Bij het online bestellen biedt CanDo zowel de mogelijkheid voor thuisbezorgen als afhalen bij een bouwmarkt in de buurt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist