Bodor deuren

nieuw klassiek

Mix van moderne stijlvarianten
Verschillende moderne interieurstijlen vloeien samen in de collectie Nieuw Klassiek. De ambachtelijke deur van een Landhuis, de statige deur van een Villa of Herenhuis, en een Mix & Match van modern en klassiek.Eindeloos wooncomfort

Deze unieke Bod'or collectie bestaat uit eigentijdse stijldeuren, variërend van enkeldeurs tot dubbeldeurs en met of zonder zijlichten. Perfect uitgevoerd en stijlvast tot in elk detail. Het karakter en de stijl van uw woning geven vorm aan deze collectie. Voor eindeloos wooncomfort in de sfeer die bij u en uw interieur past.

De stijldeuren in de Nieuw Klassiek collectie zijn afgebeeld met een typische 18mm bossing paneel i.c.m. een duivejagerprofilering of een 38mm paneel i.c.m. een inleglijstprofilering. Uiteraard zijn deze deurmodellen ook uitvoerbaar met een ander soort paneel in combinatie met andere profilering.

Vraag naar de mogelijkheden of bekijk de andere collecties. Bekijk ook de detail- en sfeerafbeeldingen en de collectie garnituur en plinten&architraven typerend aan Nieuw Klassiek.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist