Bod'or deuren

Barn-in-the-city

De schuren (barns) die de Canadese boeren in de negentiende eeuw bouwden op hun enorme lappen grond werden vervaardigd van authentieke houtsoorten. De afgelopen decennia zijn de onverwoestbare doch verweerde schuren grotendeels overbodig geworden. Wat gebeurt er dan met deze landschappelijke monumenten? Waar eindigt dat schitterende doorleefde hout? In de ontwerpen van Barn in the City, een jong Nederlands bedrijf dat een compleet nieuwe betekenis geeft aan het Barnwood.

Nancy Torreele: "Juist het pure karakter en de natuurlijke kleuren van dit hout zijn zeer van deze tijd. Ook de stabiliteit is een belangrijk kenmerk van deze houtsoort en hierdoor is Barnwood zeer goed te verwerken in interieur- en exterieurprojecten. De prachtige handgemaakte collectie binnendeuren met Bod'or vormt daarin geen uitzondering; het is juist dé uiterste bevestiging!"

100 jaar geschiedenis in maatwerk binnendeuren
De vernieuwende collectie deuren van het gemiddeld 100 tot 150 jaar oude Barnwood wordt gecombineerd met andere materialen, zoals hoogglans MDF. Ook staal en nikkel zijn aanvullingen die ontwerper Nancy Torreele combineert met Barnwood. Alleen al het eigenzinnige karakter van het hout, met zijn knoesten, nagelgaten, groeven en scheuren, zorgt ervoor dat geen enkele deur exact hetzelfde is. Juist door de metamorfose van antiek hout tot maatwerk deuren, is de collectie van Barn in the City geschikt voor elk interieur. Klassiek of modern, het Barnwood zal zich naadloos schikken, zoals het zich wist te handhaven in alle weersomstandigheden. Met behoud van z'n eigen karakter, dat wel. Al was het alleen maar door de twist die Nancy Torreele samen met Bod'or aan de ontwerpen hebben gegeven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist