Bodor

Nieuwe deurcollecties


De Nederlandse deurenproducent Bod’or is al bijna 15 jaar actief met het produceren en vermarkten van luxe stijldeuren. Tijdens de afgelopen Miljonair Fair introduceerde Bod’or twee unieke collecties van Nederlandse topontwerpers. Deze prachtige collecties zijn exclusief te bewonderen bij Frank van den Boomen in Someren.

 

Piet Boon deurencollectie

De toonaangevende Nederlandse interieurarchitect Piet Boon geniet op dit moment zowel nationaal als internationaal veel aanzien. Zijn tijdloze interieurs worden gekenmerkt door veel natuurlijke materialen en een eigentijdse, symmetrische vormgeving.

 

 

Geheel in lijn hiermee heeft Piet Boon een collectie bijzondere binnendeuren ontwikkeld. Jack Kessels van Bod’or: “De deuren liggen duidelijk in het verlengde van de andere producten van Piet Boon. De details, de juiste materialen, daar is heel veel aandacht aan besteed. Het resultaat is een collectie unieke en vernieuwende binnendeuren. We maken echt duidelijk dat

binnendeuren een prachtig onderdeel van het interieur kunnen vormen”. De collectie omvat meerdere eiken deuren, maar ook een lijn nog af te lakken deuren.

Jack Kessels: “De eiken deuren zijn werkelijk prachtig. Tijdloos, met een mooie glasverdeling. Het maakte zowel ons als de medewerkers van Piet Boon erg enthousiast”. Zonder twijfel de deur welke het meest tot de verbeelding spreekt is de lederen deur. Kessels: “Deze deur is in zijn details schitterend. De materiaalkeuze van de zijkanten, het gebruikte leer, de afwerking, alles is onzichtbaar verwerkt. Echt een deur die gezien moet worden”.

 

Piet Hein Eek deurencollectie 

Nederlands meest eigenzinnige meubelontwerper, Piet Hein Eek, heeft zijn eigen unieke opvattingen ook doorvertaald in een collectie binnendeuren. Piet Hein heeft al vele jaren een passie voor deuren.

 

 

Jack Kessels:”Piet Hein Eek heeft hele specifieke kenmerken. Zijn sloophouten meubelen zijn met recht wereldberoemd te noemen. Het zal niemand verbazen dat er zowel een sloophouten deur als een planken deur komt”.

In zijn ontwerpen gebruikt Piet Hein Eek ook veelvuldig andere materialen, bij voorkeur robuust of grof. Ruige planken met soms nog

zelfs schors er op, gebruikt hij bijvoorbeeld voor de zijkanten van een bed. Zijn deurencollectie gaat niet zover. Op andere manieren hebben zijn ontwerpen robuustheid meegekregen.  Paneeldeuren waar de panelen niet in de deur, maar juist op de deur verwerkt zijn. Kessels:”het mooie hieraan is dat de deur van twee kanten een heel eigen beeld opwekt. Een deur is nu niet langer symmetrisch. Je kijkt nu echt in de deur”.

 

De deur als onderdeel van het interieur

Een mooie stijldeur, passend bij het interieur is een prachtig visitekaartje. Bod’or heeft naast deze twee nieuwe ontwerperslijnen meerdere collecties opgebouwd vanuit architectuur- en interieurstijlen. Frank van den Boomen: “We besteden allemaal veel aandacht aan het interieur. Een keuken is vandaag de dag niet sec functioneel. Het is een onderdeel van het interieur, een sfeerbepalend element. Wij zijn van mening dat een binnendeur net zoveel impact op een interieur kan hebben. Gelukkig zijn Bod’or en de twee topontwerpers het daar volledig mee eens!”

Kijk voor meer informatie op: www.pietboondeuren.nl of  www.pietheineekdeuren.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist