Berkvens Deursystemen

Honeycomb 1950

Met de speciale Honeycomb 1950 brengt Berkvens Deursystemen een ode aan grondlegger Piet Berkvens. Precies 70 jaar geleden bedacht hij de honingraatvulling voor binnendeuren. Een uitvinding met betekenis, niet alleen voor Berkvens maar ook voor deurenmakers wereldwijd. De (Verdi) Honeycomb 1950 geeft deze bepalende innovatie van toen een hoofdrol in een deur die past in de stijl van nu.

Berkvens was in 1950 de eerste fabrikant die de zelfbedachte honingraat gebruikte als kern voor binnendeuren. Deze opbouw stond, en staat nog steeds, garant voor betaalbare, stevige en lichte deuren. Bij de exclusieve Honeycomb 1950 deuren blijft de honingraat niet verborgen achter het deurblad maar speelt het de hoofdrol in het lijnenspel. Kortom: de basis als stijlelement.

Stijlvol en geliefd
De zwarte deur kreeg een patroon met een honingraat van 15 cm. Voor een rustige uitstraling loopt het patroon niet door tot aan de randen. Het resultaat is een stijlvolle binnendeur die helemaal aansluit bij de huidige interieurtrends. Hexagonen zijn immers geliefde stijlelementen in tegels voor keukens en badkamers, voor kussens, tafels en wanddecoraties.

Één kleur: zwart
De jubileumdeur is verkrijgbaar in de ‘normale’ Berdo uitvoering (2.315 mm hoog) en als Verdi (in diverse hoogten). Daarnaast zijn er twee breedtes: 880 en 930 mm. Natuurlijk levert Berkvens de deuren inclusief (zwart) hang- en sluitwerk en bijpassende kozijnen in hout of staal. De deur is leverbaar in één kleur: zwart.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist