ASSA ABLOY deurdranger

DC700G-FT met geïntegreerde elektrische sluitplaat

De veelzijdige serie deurdrangers en -automaten van ASSA ABLOY is uitgebreid met de DC700G-FT, een unieke deurdranger met geïntegreerde elektrische sluitplaat. Deze veilige dranger is bij uitstek geschikt in situaties waar een gecontroleerde uitgang en brandcompartimentering gewenst is.
Snelle, eenvoudige en schadevrije montage
De DC700G-FT is ‘s werelds eerste CAM-deurdranger die is voorzien van een elektrische sluitplaat. Doordat de sluitplaat in de deurdrangerbehuizing is geïntegreerd, hoeven er geen bouwkundige aanpassingen aan het kozijn te worden gedaan. Dit maakt de montage snel, eenvoudig en schadevrij. De deurdranger is ideaal voor bestaande deursituaties.

Aantrekkelijk design
De DC700G-FT voldoet aan de EN 1154, klasse 3-6 en is geschikt voor toepassing op rook- en brandwerende deuren. Deze deurdranger onderscheidt zich door uitstekende functionaliteiten, slimme installatiemogelijkheden en modern design. Evenals de andere deurdrangers uit de ASSA ABLOY serie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist