Arne & Bodil binnendeuren

Vernieuw je interieur in een handomdraai

Het jonge, vernieuwende Nederlandse binnendeurenmerk Arne & Bodil laat zien hoe een binnendeur je interieur vernieuwd en het verschil maakt tussen ´leuk´ en ´wow´. Een standaard witte binnendeur kan tenslotte een ontzettende spelbreker zijn in een stijlvol ingericht huis. De deuren van Arne & Bodil zijn kant-en-klaar. Dus nooit meer schuren, afplakken en lakken. Ook is bij glasdeuren het glas al gemonteerd. Kwestie van uitpakken en afhangen. Zelfs voor de beginnende doe-het-zelver binnen een kwartier te plaatsen. Arne & Bodil brengt jaarlijks een nieuwe trendy collectie en is exclusief verkrijgbaar bij KARWEI.

Deuren brengen sfeer in huis en benadrukken je eigen stijl. Met een Arne & Bodil deur creëer je in een mum van tijd een geweldige metamorfose. Of je nu een pittig, design of een landelijke touch aan je inrichting wilt geven. Er zijn tientallen modellen die qua stijlen en patronen het verschil maken. Met glas, panelen of een uitgekiend lijnenspel. De combinaties en mogelijkheden zijn groot.

Speelse glasvlakken en subtiele lichtgleuven. Niet alleen sfeervol maar ook functioneel. Zo krijgt een kleine hal of overloop heel gemakkelijk meer licht. En is een kinderkamer niet zo donker meer dankzij de fijne lichtinval van de overloop door de gleuven.

CristalCoat
De Arne & Bodil binnendeuren uit de Trend en Design collectie zijn voorzien van CristalCoat, een unieke, krasvaste laklaag die niet verkleurt. Bovendien is aantasting door huidzuren en vetten uitgesloten door deze duurzame coating.

Over Arne & Bodil
Als trendsetter op het gebied van binnendeuren laat Arne & Bodil zien dat gemak en betaalbaar design eenvoudig samengaan. Het Nederlandse merk geeft binnendeuren een nieuw gezicht en maakt dit bereikbaar voor een breed publiek door een exclusieve samenwerking met KARWEI.

Arne & Bodil staan ook op de Woonbeurs. Wil je ons bezoeken? Kom dan naar stand nummer 8.009A.

Wist je dat je met jouw Arne & Bodil deur kans maakt om in de brochure te komen?
Stuur een foto in van jouw kamer met een Arne & Bodil deur via info@arne-bodil.nl en bekijk het terug op de Facebookpagina van Arne & Bodil.

Kijk voor meer informatie op https://www.arne-bodil.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist