ANYWAYdoors

Room divider ‘BRASS EDITION’

Op Batibouw 2018 introduceert ANYWAYdoors een exclusieve variant van haar imposante taatsdeur systemen.

Het compacte aluminium profiel van deze taatsdeur wordt afgewerkt in een exclusieve geanodiseerde finish “ALUBRASS”. Het geborstelde messing uitzicht in combinatie met brons gehard glas creëert een uniek design statement.

De room divider beschikt over onzichtbare taatsscharnieren voorzien van een ingebouwde hightech comfortsluiting. De sluittechniek werkt actief in beide draairichtingen en laat de deur instelbaar 90°, 180° of 360° openen. De scharnieren maken het mogelijk om een tot wel 150 kg zware deur vederlicht te bedienen.

De compacte ‘Stealth Pivot” scharnieren worden bovenop de afgewerkte vloer en plafond bevestigd. De minimale vloerverankering (2 bouten, +-4.5 cm diep) laat montage op elke vloeropbouw toe.

ANYWAYdoors maakt zijn naam waardig: deze pivoterende deuren kunnen zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast worden, ongeacht de vloeropbouw!

Het innovatieve ‘Room Divider’ concept viel reeds meermaals in de prijzen tijdens diverse designwedstrijden. De meest opvallende hierbij zijn de Reddot Award 2015, iF Design Award 2017 en Iconic Awards 2018.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist