Anywaydoors

nieuwe generatie binnendeuren

Het Belgische bedrijf ANYWAYdoors opent deuren. Letterlijk en figuurlijk, want met het innovatieve assortiment krijgt de consument een waaier aan mooie én slimme interieuroplossingen. Zo openen de binnendeuren standaard in twee richtingen, zijn ze uitgerust met een verdoken ventilatie en kan je de draairichting en scharnierzijde aanpassen. ANYWAYdoors staat dan ook gekend om zijn technische verfijning, gecombineerd met een uiterst strakke belijning.

Doordacht design
Met bijna 15 jaar en 40.000 deuren ervaring, claimt ANYWAYdoors dat ‘de ideale deur eigenlijk geen deur is'. En daarmee bedoelt het Belgische merk dat zijn binnendeuren vervelende of beperkende deureigenschappen ondervangen. Achter elke ANYWAYdoors schuilt dan ook een sterk staaltje techniek, waardoor de consument eigenlijk geen deur ervaart. Resultaat zijn unieke deurconcepten - makkelijk te integreren in je interieur én met een absolute architecturale meerwaarde.

De evolutie naar strakkere lijnen zet door. Daarbij vormen deuren niet langer een accent in het interieur, maar worden ze steeds vaker gezien als volwaardig architectuurelement. ANYWAY-doors speelt hierop in met een centrale plaatsing in het deurkader. Waar conventionele deuren een ‘mooie' en ‘minder mooie' kant hebben - zie ook de scheidingslijn van de vloerbekleding - ogen ANYWAYdoors aan beide zijden even strak.

Of je nu houdt van mat geanodiseerd aluminium, glas of roestvrij staal, ANYWAYdoors staat voor hedendaags met toekomstvisie. De uitgekiende mix van duurzaam materiaal en doordachte vormgeving leidt telkens tot een innovatief eindproduct. Om een sobere en strakke deur te creëren, sleutelt ANYWAYdoors tot alle technieken discreet verdoken zitten. Logisch dat de meeste innovaties beschermd worden door internationale octrooien.

5 x ingenieuze techniek
ANYWAYdoors verwijst naar de veelzijdigheid en flexibiliteit van zijn binnendeuren. We zetten de vijf belangrijkste productkenmerken op een rij:

innovatieve sluittechniek
De binnendeuren openen standaard in beide richtingen, wat een uiterst praktische doorloop oplevert. Dankzij de gepatenteerde sluittechniek kunnen de deuren op elk moment onzichtbaar in één richting naar keuze begrensd worden. Van doorslaand openen naar één openingsrichting in functie van je dagelijkse woonbeleving, dat is zonder meer grensverleggend én handig. Daarbij garanderen de convexe (bol) vorm op het deurblad en de concave (hol) vorm op het deurkozijn een perfecte afsluiting en positionering van het deurblad. Simpelweg duwen of trekken volstaat!

aanpasbare draairichting & scharnierzijde
De draairichting en scharnierzijde van de ANYWAYdoors blijven eenvoudig aanpasbaar, zodat de deur nooit een beperking vormt bij herinrichting of herbestemming van de ruimte. De pivotscharnieren worden - op een zeer uitzonderlijke situatie na - dan ook nooit in vloer of plafond bevestigd.

zelfsluitende pivotscharnieren
De deuren zijn standaard uitgerust met een zelfsluitend scharnier. Heel comfortabel, want zo blijven de deuren niet in de doorgang openstaan. Ze sluiten niet volledig automatisch, maar keren wel terug naar een quasi gesloten toestand. De zelfsluitende pivotscharnieren zitten onzichtbaar in het deurblad verscholen achter afneembare profielen.

geïntegreerde deurbeveiliging
Kinderhandjes zijn veilig bij ANYWAYdoors. Met de geïntegreerde deurbeveiliging aan de scharnierzijde - een gepatenteerde aansluiting - kunnen vingers onmogelijk tussen de deuromlijsting en het deurblad geraken.

verdoken ventilatie
Sinds 2006 is verdoken ventilatie wettelijk verplicht ter verhoging van het wooncomfort. Alleen valt lucht in beweging moeilijk te rijmen met een afgesloten deur. ANYWAYdoors bedacht een innovatief alternatief voor onelegante openingen of deurroosters. Het antwoord van de productontwikkelaars: ventilatie via een gepatenteerde sluittechniek en een nieuw sluitingsprofiel onderaan de deur. De profielen laten lucht door, maar houden tocht én geluid perfect tegen. Kortom, een onzichtbaar geïntegreerd ventilatiesysteem zonder open kieren en tocht.

Over ANYWAYdoors
ANYWAYdoors, opgericht in 1995, is een Belgisch merk dat vandaag is uitgegroeid tot een referentie in de deurensector - zowel wat vormgeving als techniek betreft. De vele productinnovaties zijn beschermd via diverse patenten en merkendepots in de Europese Unie, de VS en Rusland.

Vanuit het moderne bedrijfsgebouw in Massenhoven neemt een team van 40 mensen alle activiteiten op zich: van ontwerp en product engineering over maatwerkproductie en kwaliteitscontrole tot marketing en service. Het uiteindelijke doel is steevast een ‘deur die geen deur is'. Zo zoekt ANYWAYdoors constant naar innovatieve ideeën om een deur te verbeteren. Het resultaat zijn unieke deurconcepten die technische expertise combineren met praktisch comfort en een eigentijdse look.

Kijk voor meer informatie op https://www.anywaydoors.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist