Anyway doors

Onzichtbare pivotscharnieren met comfortsluiting

Deze innovatieve pivotscharnieren met ingebouwde comfortsluiting kunnen zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast worden door de ingenieuze montage waarvoor maar 4,5 cm diep geboord dient te worden.

De pivotscharnier wordt volledig in het deurpaneel ingebouwd. De minimale vloerverankering laat montage op elke afgewerkte vloeropbouw toe. Anyway kan 2 pivotscharnieren toepassen om zowel kleine pivoterende deuren als grote room dividers te maken.

Inmiddels wordt het scharniersysteem ook wereldwijd aangeboden via het recent gelanceerde B2B merk Portapivot.

Stealth Pivot XL
Onzichtbare pivotscharnier ontworpen voor pivotdeuren tot 3000 x 2200 mm. Het scharniersysteem zit volledig ingebouwd in het deurpaneel onder en boven waardoor er dus niets op voorhand in de vloer of het plafond ingebouwd te worden.

Het pivotpunt wordt naar keuze op 1/3 of het midden van de deur geplaatst. Het systeem kan zowel met als zonder omlijsting (goed akoestische en thermische afsluiting) toegepast worden. De minimale vloerverankering van 4.5 cm verzekerd u van een zorgeloze installatie, ook in het geval van een klassiek vloerverwarmingssysteem. Het scharniersysteem kan dus zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast worden.


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist