Anyway Doors

Glazen taatsdeuren en wanden op maat

Bent u op zoek naar een imposante glazen taatsdeur als blikvanger voor uw interieur, dan hebben we bij Anyway Doors, de ideale techniek in huis om een uniek design statement in uw interieur te plaatsen. De nieuwe taatsscharnieren van Anyway zijn uitgerust met een ingebouwde hightech comfortsluiting, die actief in beide draairichtingen werkt. De scharnieren maken het mogelijk om een glazen deur tot maximaal 150kg (afhankelijk van het type) op maat te maken en vederlicht te bedienen. De Anyway filosofie laat de deur in alle mogelijke richtingen opendraaien. De taatsscharnieren kunnen naar wens excentrisch of centraal opgesteld worden.

Glazen taatsdeur mogelijkheden
Een glazen taatsdeur kan afhankelijk van het gekozen type met diverse glassoorten uitgevoerd worden. Door het ruime aanbod is het absoluut aangewezen om één van de toonzalen te bezoeken, zodat u zeker alle opties mee gekregen hebt bij het maken van uw keuze. De lichtdoorlatendheid en het onderhoudsaspect zijn eveneens zaken om mee te nemen in uw keuze bepaling.

Glazen taatsdeuren met helder glas
Glazen taatsdeuren met 8mm helder gehard glas (gelaagd ook beschikbaar). Gehard glas ondergaat na een voorbewerking, een thermische behandeling in een oven. Hierdoor krijgt het glasvolume een hogere buigbreeksterkte en schok- en thermische weerstand. Gehard glas is tot 5 maal sterker dan standaard glas. Bij een breuk, fragmenteert het glas in kleine deeltjes. Gehard glas wordt momenteel uitsluitend als glasvolume met aluminium kader als randbescherming toegepast, waarbij het frame rondom het glas eveneens als akoestische en thermische afsluiting dienst doet. U verkrijgt dus een perfect afsluitend geheel dat toch transparantie tussen de verschillende vertrekken biedt.

Glazen taatsdeuren met gezuurd glas (satinato)
Gezuurd glas is bewerkt met een bijtende vloeistof. Deze matteert het glas aan één zijde, door er een fijne structuur in te etsen met ondiepe poriën. Dus relatief eenvoudig qua onderhoud, zonder verdere nabehandeling. Reinigen kan met alle mogelijke producten behoudens bijtende en schurende. Een kwalitatieve microvezeldoek met water volstaat meestal. Deze geharde glassoort wordt in 4mm dikte toegepast op het onderstaande frame (50mm dik deurblad), waarbij het glas, het profiel waarop het gelijmd zit optisch verbergt. Er is tevens een dunnere (35mm dik) variant waarbij het aluminium kader (47mm) rondom het glas zichtbaar blijft. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op de website van Anyway onder “Glazen deuren met kader“

Speciale glassoorten
Er worden ook speciale glas mogelijkheden aangeboden zoals zwart gehard glas, dit kan dan ook in combinatie met een zwart aluminium frame toegepast worden. Maar ook andere glasvarianten zoals grijs glas, extra klaar gezuurd glas,… Al deze mogelijkheden zijn via stalen in de toonzaal te bezichtigen.Kijk voor meer informatie op https://www.anywaydoors.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist