Anyway doors

centraal en excentrisch pivoterende deuren en glazen wanden

Met de nieuwe innovatieve pivot scharnieren creëert u moeiteloos een design statement in uw interieur. De nieuwe pivot scharnieren beschikken standaard over een ingebouwde hightech comfortsluiting, die actief in beide draairichtingen werkt. De scharnieren maken het mogelijk om een tot wel 150kg zware deur vederlicht te bedienen. De Anyway filosofie laat eveneens toe de deur in alle mogelijke richtingen te laten draaien. Bij een centrale pivot opstelling kan de deur dus oneindig rond draaien.

Eenvoudige en efficiënte montage.
De bevestiging gebeurt bovenop de vloer, minimum 20cm uit de omlijsting, zonder inbouwelementen met een minimale vloerverankering (2 bouten, +-4cm diep). Er is zeer veel aandacht naar montage en gebruiksvriendelijkheid besteed in het ontwikkelingsproces, zodat de deur zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kan worden, ongeacht de vloeropbouw!

Excentrisch of centraal pivoterend?
De pivot scharnieren zijn ontwikkeld om zowel excentrische als centraal pivoterende deuren te creëren. Alle Anyway deurbladen kunnen uitgerust worden met deze techniek. Er is dus een ruime keuze uit volle deuren, glazen deuren en glazen kaderdeuren met een aluminium frame voorzien van helder, gezuurd of spierwitte beglazing.

Perfect afsluitend geheel.
Het gekozen deurblad wordt uitgerust met een omlijsting systeem naar wens van Anyway en geniet dusdanig middels de unieke sluittechniek een volledige afsluiting rondom rond. De onzichtbaar ingebouwde ventilatie wordt ook standaard voorzien bij volle deuren en glazen kaderdeuren.

Compatibel met alle omlijstingen van Anyway Doors.

IBO inbouwomlijsting = geen zichtbare omlijsting rondom de deurBKO blokomlijsting = minimale aluminium blokomlijstingOBO opbouwomlijsting = afneembare aluminium deurlijsten

Puur Belgisch maatwerk.
Maximale afmetingen: H. 2750mm x B. 2000mm.

Kijk voor meer informatie op https://www.anywaydoors.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist