Anyway Doors

Greeploze binnendeuren

Het Belgische merk Anyway Doors oogstte al veel succes met zijn innovatieve visie op binnendeuren. De nieuwe greeploze binnendeuren garanderen een unieke uitstraling en ultiem deurcomfort, gekoppeld aan een uiterst sobere en minimalistische insteek.

Op Batibouw 2014 toonde Anyway Doors enkele nieuwe praktische en esthetische ontwikkelingen, zoals een budgetvriendelijk vernieuwd deurblad met ‘geïntegreerde aluminium greepfunctie’.

Daarnaast werd ook een nieuwe inbouwgreep getoond die in verschillende versies verkrijgbaar is. Alle binnendeuren van Anyway zijn steeds 100% op maat gemaakt, zowel in maatvoering als in samenstelling en worden over de ganse Benelux opgemeten en geplaatst door eigen vakmensen.

Budgetvriendelijke greeploze binnendeuren met een geïntegreerd aluminium Randgreep profiel.

Helemaal in lijn met zijn minimalistische filosofie, heeft Anyway Doors haar gepatenteerde ‘geïntegreerde greepfunctie’ voor greeploze binnendeuren vandaag verder op punt gesteld. Het nieuwe aluminium Randgreep profiel maakt rechtstreeks deel uit van het aluminium deurbladframe en is dus greep en deurrand in één. Hierop worden direct de sluitprofielen en indien gewenst sloten in gemonteerd. Het concept met dubbele aangrijpfunctie is bovendien zowel geschikt voor normale binnendeuren met Resopal afwerking, binnendeuren met een hoogglans Lacobel afwerking en zelfs glazen binnendeuren met een frame en gezuurd glas. Zodoende verhoogt deze ingebouwde handgreep de uniformiteit tussen de verschillende mogelijkheden.

Het summum van minimalisme: de greep is zowel constructief als functioneel geïntegreerd, zonder uitstekende of extra elementen, zowel sloten zitten volledig geïntegreerd in de greep.

Architectonische troeven? De deur kan volledig geopend worden, stoot niet tegen de muren, zit strak in het muurvlak, uniformiteit, … .

Ergonomisch loopt de greep over de volledige deurhoogte, ideaal voor zowel kinderen als grote passanten. Met een zelfsluitende scharnier voldoet het als duwvlak en verhoogt zo verder het comfort van de specifieke Anyway doors sluittechniek.

Kijk voor meer informatie op https://www.anywaydoors.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist