Anyway Doors binnendeuren

Een design statement in je interieur

Kan je met een binnendeur, een banaal alledaags item een design statement creëren in je interieur? Wij zijn net als vele van onze klanten alvast overtuigd dat je met het pivoterende “Room Divider” concept van Anyway Doors een echte blikvanger in je interieur kan creëren. Door de innovatieve scharniertechniek kan het zowel in nieuwbouw als renovatie bovenop je bestaande vloer geplaatst worden, ook bij vloerverwarming! Het concept kan met een minimalistische omlijsting voor een goede afsluiting uitgerust worden of indien gewenst, volledig vrijstaand gemonteerd worden. Een vrijstaande opstelling heeft als nadeel de gekende kier rondom het paneel waardoor tocht en akoestiek vrij spel krijgen…COMPACTE MONTAGE
Een deur of wand mag gerust opvallen. De scharnieren blijven best uit zicht. En dat doen ze, met een inbouwhoogte van maar 40 mm en een breedte van 25 mm worden ze onzichtbaar in het deurpaneel ingewerkt. Je bevestigt de scharnieren op de vloer met 2 bouten en pluggen tot +/- 35 mm diep. De “Room Divider” is dus geschikt voor nieuwbouw én renovatie. Met elke vloeropbouw, met of zonder vloerverwarming.

STILLE TECHNIEK
Je verwacht het niet. Maar door de handige sluittechniek gaat ook een grote deur of wand geruisloos open en dicht. ANYWAYdoors gebruikt een gepatenteerde techniek in de vorm van een kunststof profiel op het deurblad en een kunststofaanslag in de deuromlijsting. Elke deur open je naar wens 90°, 180° of 360°. Zelfs bij 180° of 360° is er een perfecte afsluiting.Kijk voor meer informatie op https://www.anywaydoors.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist