Anyway doors

Nieuwe generatie binnendeuren

Het Belgische bedrijf ANYWAYdoors is al vanaf begin 2005 actief op de Nederlandse markt, via een zelfstandige ondernemer. Maar vanaf november 2009 opereert de vestiging in Heerlen volledige onder de vleugels van het Belgische moederbedrijf. De innovatieve deurenfabrikant biedt mooie en slimme interieuroplossingen. Zo openen de binnendeuren standaard in twee richtingen, zijn ze uitgerust met een verborgen ventilatie en kan je de draairichting en scharnierzijde aanpassen.

 

Doordacht design
Met bijna 15 jaar en 40.000 deuren ervaring, claimt ANYWAYdoors dat ‘de ideale deur eigenlijk geen deur is'. En daarmee bedoelt het Belgische merk dat haar binnendeuren vervelende of beperkende deureigenschappen ondervangen. Achter elke ANYWAYdoors schuilt een sterk staaltje techniek, waardoor de consument eigenlijk geen deur ervaart. De resultaten zijn unieke deurconcepten - makkelijk te integreren in je interieur én met een absolute architecturale meerwaarde.

De evolutie naar strakkere lijnen zet door. Daarbij vormen deuren niet langer een accent in het interieur, maar worden ze steeds vaker gezien als volwaardig architectuurelement. ANYWAYdoors speelt hierop in met een centrale plaatsing in het deurkader. Waar conventionele deuren vaak een ‘mooie' en ‘minder mooie' kant hebben ogen ANYWAYdoors aan beide zijden even strak.

Of je nu houdt van mat geanodiseerd aluminium, glas of roestvrij staal, ANYWAYdoors staat voor hedendaags. De uitgekiende mix van duurzaam materiaal en doordachte vormgeving leidt telkens tot een innovatief eindproduct. Om een sobere en strakke deur te creëren, sleutelt ANYWAYdoors tot alle technieken discreet verborgen zitten. De meeste innovaties worden beschermd door internationale octrooien.

ANYWAYdoors verwijst naar de veelzijdigheid en flexibiliteit van zijn binnendeuren. De vijf belangrijkste productkenmerken op een rij:

• innovatieve sluittechniek
De binnendeuren openen standaard in beide richtingen, wat een uiterst praktische doorloop oplevert. Dankzij de gepatenteerde sluittechniek kunnen de deuren op elk moment onzichtbaar in één richting naar keuze begrensd worden. Daarbij garanderen de convexe (bol) vorm op het deurblad en de concave (hol) vorm op het deurkozijn een perfecte afsluiting en positionering van het deurblad.

• aanpasbare draairichting & scharnierzijde
De draairichting en scharnierzijde van de ANYWAYdoors blijven eenvoudig aanpasbaar, zodat de deur nooit een beperking vormt bij herinrichting of herbestemming van de ruimte. De pivotscharnieren worden - op een zeer uitzonderlijke situatie na - nooit in vloer of plafond bevestigd.

• zelfsluitende pivotscharnieren
De deuren zijn standaard uitgerust met een zelfsluitend scharnier. Heel comfortabel, want zo blijven de deuren niet in de doorgang openstaan. Ze sluiten niet volledig automatisch, maar keren wel terug naar een semi gesloten stand. De zelfsluitende pivotscharnieren zitten onzichtbaar in het deurblad verscholen achter afneembare profielen.

• geïntegreerde deurbeveiliging
Kindervingers zijn veilig bij ANYWAYdoors. Met de geïntegreerde deurbeveiliging aan de scharnierzijde - een gepatenteerde aansluiting - kunnen vingers onmogelijk tussen de deuromlijsting en het deurblad komen.

• verborgen ventilatie
Sinds 2008 wordt verdoken ventilatie standaard aan de deuren toegevoegd, ter verhoging van het wooncomfort. Alleen valt lucht in beweging moeilijk te rijmen met een afgesloten deur. ANYWAYdoors bedacht een innovatief alternatief voor onelegante openingen of deurroosters; ventilatie via een gepatenteerde sluittechniek en een nieuw sluitingsprofiel onderaan de deur. De profielen laten lucht door, maar houden tocht én geluid perfect tegen. Kortom, een onzichtbaar geïntegreerd ventilatiesysteem zonder open kieren en tocht.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.anywaydoors.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist