360° pivotscharnier van Anyway Doors

De ultieme blikvanger

Sommigen noemen het een deur. ANYWAY doors spreekt van een “Room Divider”. Een taatsdeur van formaat die je dankzij unieke pivotscharnieren monteert zonder inbouwdelen in de vloer, waar je maar wil.

Het plaatsen van een “Room Divider” kan dus zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen of kantoren. Ook de jury van Red Dot is vol lof over het ontwerp en reikte Anyway Doors voor het eerst een Red Dot Design Award uit. Een passend verjaardagscadeau voor het bedrijf uit Massenhoven dat in 2015, 20 kaarsen uitblaast.

Een taatsdeur draait om een denkbeeldige verticale as. Met hun immense formaat geven ze de kamer een zekere grandeur. Enige nadeel was dat het "klassieke" scharniersysteem deels in de vloer ingebouwd moest worden. De innovatieve 360° pivotscharnier maakt hier een eind aan.

Kijk voor meer informatie op https://www.anywaydoors.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist