Zibro wandairco

Voor kinderkamer en speeltuimte

Zibro introduceert de SC 3125 Kids, de eerste wandmodel airco speciaal voor kinderkamers en speelruimtes. In de zomer biedt de airco verkoeling en in de winter is het een energiezuinige verwarming dankzij de warmtepomp.

Kindvriendelijk
De temperatuur en luchtvochtigheid in huis zijn van grote invloed op het welzijn en de gezondheid van opgroeiende kinderen. De nieuwe SC 3125 Kids van Zibro biedt de helpende hand. De airco reguleert niet alleen de temperatuur. Het verfijnde 3-laags filtersysteem zorgt het hele jaar door voor een gezond leefklimaat. Pollen, stofdeeltjes en nare geurtjes maken geen kans. Wanneer het apparaat in werking is, produceert het weinig geluid. Zo ben je verzekerd van een goede nachtrust voor het hele gezin. Naast het design heeft de nieuwe airco extra kindvriendelijke functies, waaronder een vrolijke kids afstandsbediening met een beperkt aantal functies. Zo schakelt de kinder-sleeptimer bijvoorbeeld het apparaat na 2 uur automatisch uit.

Voordelig
De nieuwe Kids airco is onderdeel van de energiezuinige Inverterserie van Zibro. Deze technologie houdt de temperatuur in de ruimte nagenoeg gelijk. Zo worden kinderen bijvoorbeeld niet blootgesteld aan tocht en schommelende temperaturen. Bovendien scheelt het tot wel 35% energieverbruik ten opzichte van standaardairco’s. De SC 3125 Kids is voorzien van het energielabel A. De 100% lekvrije Parker-snelkoppeling maakt het mogelijk de installatie zo goed als zelf te realiseren. Dat scheelt aanmerkelijk in kosten en snelheid. De enige meerkosten zijn het activeren van de snelkoppeling. Op voorschrift van de overheid dient dit door een geautoriseerde professional te worden gedaan. In de praktijk is dit in minder dan een uur gerealiseerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist