Zibro wandairco

Energiezuinige klimaatmanager

Het binnenhuisklimaat heeft grote invloed op het gevoel van comfort en gezondheid. In huis komen ideale omstandigheden zelden vanzelf tot stand. In de zomer is het vaak te warm en in de winter te koud. Met een wandairco kun je het binnenklimaat het hele jaar door eenvoudig aanpassen. In de zomer koelen en in de winter verwarmen. Je hebt daarmee een energiezuinige klimaatmanager in huis!

Duurzame warmtepomp
Een SC-wandairco van Zibro is voorzien van het energielabel A en bevat een warmtepomp waarmee 's zomers de temperatuur in huis eenvoudig en snel gekoeld wordt. Het binnenklimaat voelt dan weer behaaglijk aan. De productiviteit neemt toe, gezondheidsklachten kunnen afnemen en je slaapt lekkerder. Hoewel je het niet zou verwachten kun je deze airco ook op koude dagen gebruiken om (bij) te verwarmen. Dankzij de warmtepomp is het in het najaar een economisch voordelig alternatief voor de dure, energieslurpende centrale verwarming. Zeker in combinatie met Inverter-technologie, waarbij temperatuurschommelingen in de ruimte voorkomen worden.

Doe-het-zelf
Een wandairco bestaat uit twee delen. Aan de buitenmuur (of op een plat dak) wordt een buitenunit met compressor bevestigd en in huis hang je een compacte, stille unit op. Je kunt de wandairco laten installeren of je kunt het zelf doen. Zibro heeft haar SC-wandairco's namelijk voorzien van een unieke Parker-snelkoppeling die het mogelijk maakt om de installatie zo goed als zelf te realiseren. Dat scheelt aanmerkelijk in kosten en snelheid. De enige meerkosten zijn het activeren van de snelkoppeling. Dit moet van de overheid door een geautoriseerde professional worden gedaan. In de praktijk is dat letterlijk één minuutje werk. De Parker-snelkoppeling is 100% lekvrij en als beste getest door CEIS in Madrid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist