Zibro wandairco

Binnenklimaat onder controle

Weerdeskundigen voorspellen dat zomers met langdurig hoge temperaturen in ons land steeds vaker voor zullen komen. Behalve plezierig kan deze ‘hitte' ook hinderlijk zijn. Een te warme slaapkamer zorgt vaak voor slaapproblemen en een werkkamer in de volle zon laat de productiviteit meestal ernstig dalen. Op het moment dat het onbehaaglijk warm is in huis zijn we bovendien vaker prikkelbaar. Dan is het prettig om de leefruimte eenvoudig te kunnen koelen met een airco-installatie.Wandairco

Je kunt kiezen voor een mobiele airco of voor een wandmodel. De wandairco's van Zibro bestaan uit twee delen. Een compacte unit (met thermostaatfunctie) wordt binnen opgehangen en een compressor wordt buiten bevestigd. Een wandairco heeft een hogere capaciteit en is haast geluidloos.

Energie en kosten
Vrijwel alle airco's van Zibro zijn voorzien van het energielabel klasse A. Het koelen van een ruimte kost daardoor vaak minder dan een euro per dag, zeker bij de modellen met energiezuinige Inverter-technologie. Daarnaast kunnen de wandairco's van Zibro in de winter als (bij)verwarming worden gebruikt. De Inverter wandairco met unieke Parker-snelkoppeling is bovendien zeer eenvoudig zelf te installeren. Eigenlijk hoef je alleen de Parker-snelkoppeling door een erkende installateur aan te laat ‘sluiten'. Dat is minder dan één minuut werk en scheelt dus veel kosten!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist