Zibro mobiele airco's

even afkoelen

Door het vele glas wordt het op zonnige dagen snel te warm in de auto. Het gevolg is een hinderlijk plakkerig gevoel en bovendien krijgen veel mensen hoofdpijn of een misselijk gevoel.. Met een airco is de warmte uit de auto snel verdreven. Ook in huis kan warmte hinder geven. Een te warme slaapkamer zorgt vaak voor slaapproblemen en een werkkamer in de volle zon laat de productiviteit meestal ernstig dalen. Op het moment dat het onbehaaglijk warm in huis is, zijn we bovendien vaker prikkelbaar. De mobiele airco's van Zibro bieden uitkomst. De temperatuur in huis wordt snel weer aangenaam. Even afkoelen dus!Warmtedag

Wanneer de temperatuur boven de 25 graden is, wordt er gesproken over een warmtedag. Twee warmtedagen achter elkaar is voor veel mensen al onbehaaglijk. Na de eerste ‘opwarming' van het huis voelt het bij een tweede warmteperiode sneller oncomfortabel aan. Dat komt met name door de isolatie van huizen waardoor de warmte binnen blijft ‘hangen'. Het binnenklimaat zal voor een behaaglijk gevoel daarom gekoeld moeten worden. Een mobiele airco is dan een uitkomst.

Direct & mobiel
De mobiele airco's van Zibro hoeven niet geïnstalleerd te worden en zijn een ideale oplossing om ‘direct' in te zetten. Warme lucht uit de kamer wordt via een afvoerslang eenvoudig en snel naar buiten geblazen. Eenvoudig de temperatuur instellen met de bijgeleverde afstandsbediening en het binnenklimaat wordt weer behaaglijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist