Zibro designontvochtigers

D5-serie

Last van muffe luchtjes, condens op de ramen of schimmelvorming in de badkamer, kelder of keuken? Tekenen dat het in huis te vochtig is. Zibro, specialist in binnenklimaatbeheersing, biedt de oplossing en introduceert de D5-serie designontvochtigers.

Gezondheid
Een te hoge luchtvochtigheid in huis is niet alleen schadelijk voor het interieur, maar ook slecht voor de gezondheid. Bacteriën en schimmels gedijen namelijk uitstekend in vochtige omgevingen. Door de luchtvochtigheid tussen de 40 en 60% te houden, creëer je een gezonde leefomgeving.

Badkamer
De nieuwe ontvochtigers (D512, D516 en D520) zijn uitgerust met een hygrometer om de luchtvochtigheid in huis te meten. Via de hygrostaat kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid selecteren. Afhankelijk van het D5-model kan de Zibro ontvochtiger 12, 16 of 20 liter vocht per 24 uur uit de lucht halen. Dankzij de waterproof buitenkant is de stijlvolle D5-serie zelfs in de badkamer te gebruiken. Voor elk model geldt dat het vochtprobleem snel wordt aangepakt.

Design en gemak
De elektrische D5-ontvochtigers van Zibro functioneren fluisterstil en hebben een strak en modern design. Wanneer het waterreservoir met overloopbeveiliging vol is, geeft het apparaat automatisch een signaal. Via de meegeleverde afvoerslang is het ook mogelijk een permanente afvoer te realiseren. Het verfijnde filtersysteem filtert stofdeeltjes en onaangename luchtjes uit de lucht tijdens het ontvochtigen. Via de handige timerfunctie kun je het gewenste moment van uitschakelen bepalen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist