Zibro airconditioning

Verkoeling voor iedereen


In nagenoeg alle nieuwe auto’s die in Nederland geleverd worden zit airco. Dat is logisch, want door het vele glas wordt het in het voorjaar en de zomer snel te warm in de auto. Het gevolg: een hinderlijk plakkerig gevoel en veel mensen krijgen bovendien hoofdpijn of last van misselijkheid. Met een goed functionerende airco is het binnenklimaat echter weer snel op orde en voelen we ons direct prettig.


In huis

Wat in de auto geldt is ook thuis van toepassing. Nu het klimaat in Nederland lijkt te veranderen kan de temperatuur met name in de zomermaanden snel oplopen. Deskundigen verwachten dat wij in Nederland binnen afzienbare tijd een klimaat krijgen zoals in Midden-Frankrijk. De meeste huizen en appartementen in ons land zijn daar echter niet op gebouwd. Door de vaak grote ramen loopt de temperatuur (net als in auto’s) op naar een oncomfortabel niveau. Dat kan onder meer leiden tot een loom gevoel en slaapproblemen.

 

Mobiel comfort

We voelen ons over het algemeen het prettigst bij een temperatuur tussen de 18 en 22 graden en een relatieve luchtvochtigheid van ongeveer 50%. Als ventileren niet meer helpt is een airco een ideale oplossing. Voor onmiddellijk resultaat bij een te hoge temperatuur in huis biedt een mobiele airco van Zibro uitkomst. Stekker in het stopcontact, afvoerslang voor warme lucht naar buiten en klaar. Eenvoudig de temperatuur instellen met de bijgeleverde afstandsbediening en het warmteprobleem, bijvoorbeeld op de slaapkamer, is direct opgelost. De meest verkochte mobiele airco, de P 1 serie van Zibro, verbruikt weinig energie (energielabel A). Voor ruimtes tot 100 m³ is de Zibro P3 serie zeer geschikt. Net als de P 1 serie koelen, ontvochtigen en reinigen deze mobiele airco’s tegelijkertijd de lucht. Alle Zibro airco’s werken op basis van een milieuvriendelijk koelingsmiddel. Verkoopadviesprijs vanaf: € 348,-

 

Permanent comfortNatuurlijk is het ook mogelijk te kiezen voor een blijvende oplossing, bijvoorbeeld met de Zibro wandairco. Binnen hangt een compacte unit met thermostaatfunctie, terwijl het compressorgedeelte buiten wordt geïnstalleerd. Dankzij deze constructie en het gesloten koelcircuit is het rendement optimaal. De warmtepomp in deze modellen, is een ideale en energiezuinige bijverwarming in de winter.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist