VASCO VENTILATION CONCEPTS

VENTILATIE UNIT D-400

Vasco Ventilation Concepts, een jonge divisie binnen The Heating Company, hield onlangs haar eersteling boven de doopvont. De D-400 is een gloednieuwe ventilatie-unit met warmteterugwinning, gebouwd volgens de filosofie ‘Silent ventilation'. De unit is op alle vlakken ontworpen om zo stil mogelijk de woning te ventileren.De ventilatie-unit D400 is zeer geschikt voor balansventilatiesystemen in woningen. In een balansventilatiesysteem wordt op gecontroleerde wijze lucht afgevoerd uit de keuken, badkamer en toilet en eventuele berging. Gelijktijdig wordt verse buitenlucht toegevoerd in woon- en slaapkamers.

Silent Ventilation
Dankzij het innovatieve productontwerp en de toepassing van zeer stille ventilatoren onderscheidt de D400 zich als de unit met de beste akoestische eigenschappen voor balansventilatiesystemen.
Geheel in lijn met het uitgangspunt ‘Silent Ventilation' resulteren deze akoestische eigenschappen in een uiterst stil en comfortabel balansventilatiesysteem. Met name in de te ventileren ruimten, maar ook in de ruimte waar de D400 is gemonteerd, is het zeer lage geluidsniveau opvallend te noemen.

Met zijn instelbare capaciteit tot 400 m³/h is de D400 geschikt voor elke woning. De ventilatie-unit D400 is uitgerust met constant volume motoren, waardoor inregelen eenvoudig is en de te ventileren luchthoeveelheid altijd kan worden gegarandeerd.
De ventilatie-unit D400 wordt standaard in drie standen geregeld met een draadloze, radiografische afstandsbediening. Deze afstandsbediening werkt overigens geheel zonder batterijen.

De ventilatie-unit D400 is uitgevoerd in gecoat plaatstaal. De ventilatiekanalen voor de luchttoe- en afvoer kunnen aan de boven- en onderzijde van de D400 worden gemonteerd.
De D-400 is leverbaar in één uitvoering voor alle woningen. Door het slimme ontwerp is het mogelijk om de D-400 eenvoudig om te bouwen naar een gespiegelde uitvoering.

Door gebruik te maken van moderne technieken, zoals een warmtewisselaar met een hoog thermisch rendement van 95%, een geheel automatisch werkende 100% bypass, automatische vorstvrij regeling en moderne gelijkstroommotoren, is de D400 een zeer energiezuinige ventilatie-unit, die in elk jaargetijde optimaal functioneert.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist