Vasco ventilatiaie

D275

Vasco heeft naast designradiatoren zich ook gespecialiseerd in ventilatie-oplossingen. Want een fijn en gezond leefklimaat is vooral afhankelijk van de mate waarin een ruimte wordt geventileerd.Speciaal voor appartementen en compacte woningen introduceert Vasco een nieuwe ventilatieoplossing: de lichtgewicht unit D275. Het systeem is zowel voor nieuwbouw als renovatie geschikt en maakt gebruik van warmteterugwinning volgens het Vasco-concept Silent Ventilation, dus met een zuinige én fluisterstille werking. De D275 is met een 592 mm breedte makkelijk te installeren als wand- of plafondmodel en dankzij een lichtgewicht van 23 kg kan dat moeiteloos door één persoon. Dit doet niets af aan zijn vermogen: de D275 kan tot 275 m3/h lucht laten circuleren en doet dat op een ultrastille manier via een zuinige gelijkstroomventilator en een innovatief kanalensysteem. Elektrostatische en antibacteriologische filters houden pollen, stuifmeel en stof uit de instroom van verse lucht. Resultaat: altijd een schone lucht in huis.

De ventilatie-unit type D zorgt voor de afzuiging in de ‘natte ruimtes’ zoals badkamer, wc, wasruimte, bergruimte en keuken. Tegelijkertijd wordt verse lucht aangevoerd in woon- en slaapkamers. Tussen de afgevoerde en aangevoerde lucht vindt warmteoverdracht plaats, wat de woning zeer energiezuinig maakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist