tado° nieuwe app

zorgt voor nóg schonere lucht

tado°, toonaangevend in intelligent thuisklimaatbeheer, introduceert vandaag een nieuwe app om gebruikers beter inzicht te geven in de luchtkwaliteit rondom hun huizen en levens. tado°-gebruikers kunnen nu volgen welke vervuilende stoffen en pollen aanwezig zijn in de lucht die ze inademen en krijgen bruikbare adviezen over wanneer ze de woning moeten ventileren of de ramen gesloten moeten houden.

Vervuiling en de luchtkwaliteit in en om het huis zijn een wereldwijd probleem geworden sinds we meer weten over de effecten van slechte lucht op onze gezondheid. Meer dan 90 procent van de wereldbevolking ademt giftige lucht in. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft het probleem zelfs tot een wereldwijd ‘gevaar voor de volksgezondheid’ bestempeld.

Met realtime gegevens, voorspellingen en inzichten in de luchtkwaliteit kunnen mensen het inademen van slechte lucht terugdringen. tado°-gebruikers kunnen de Air Quality Index (AQI)-score in de omgeving van hun huis raadplegen en deze informatie gebruiken om actie te ondernemen. Wil je weten wat er in de lucht zit die je inademt? Geen probleem: tado° laat de belangrijkste verontreinigende stoffen in je omgeving zien. Bovendien biedt tado° pollenvoorspellingen voor gras, onkruid en bomen zodat je je dag beter kunt indelen.

“Zowel onze gebruikers als het bredere publiek maken zich zorgen over wat voor soort lucht ze inademen,” stelt tado°-medeoprichter en CPO Christian Deilmann. “Onze slimme thermostaten, apps en software zijn gericht op het creëren van het perfecte thuisklimaat - comfortabel, energiezuinig en gezond.”

De nieuwe functionaliteiten bouwen voort op de tado° Air Comfort Skill, die gegevens over de lucht buiten en binnen samenvoegt zonder dat je daarvoor nieuwe hardware hoeft te kopen. Gebruikers kunnen de luchtvochtigheid per kamer raadplegen en krijgen tips om het luchtcomfort binnenshuis te verbeteren. tado° integreert allerlei verschillende databronnen in duidelijke visualisaties om de luchtkwaliteit inzichtelijker te maken, zodat hij eenvoudig verbeterd kan worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist