Mitsubishi Electric Klimaatsysteem

Zen

Mitsubishi Electric Cooling & Heating introduceert met de ZEN-lijn een nieuwe reeks van klimaatsystemen die zijn voorzien van een stijlvol design. Het ontwerp is subtiel en minimalistisch, waardoor de unit vrijwel onzichtbaar opgaat in elk interieur. De energiezuinige designunit van Mitsubishi Electric beschikt over een zeer laag geluidsniveau, het is de stilste designunit in de markt. Voor het koelen en verwarmen van ruimtes gebruikt de ZEN-lijn weinig energie. Dankzij de combinatie met de zeer efficiënte warmtepomptechniek heeft de ZEN-lijn het hoogst haalbare, groene A-label.Voor Mitsubishi Electric is de nieuwe ZEN-lijn een belangrijke aanvulling in het al brede assortiment professionele consumenten- en bedrijfsklimaatsystemen. De ZEN-designunit wordt toegepast in combinatie met de nieuwe serie buitenunits uit de RAC-lijn. Dit biedt gebruikers de breedst mogelijke range aan toepassingen voor de koelen en verwarmen van één kamer tot en met een (kantoor)pand met vele kamers en leef- of werkruimtes.

Rust en zuiverheid
Een comfortabel binnenklimaat bestaat uit meer dan een aangename ruimtetemperatuur. Goed in je vel zitten, een ZEN-gevoel, ontstaat ook door rust en zuiverheid. Daarom is de designunit uit de ZEN-lijn met een geluidsniveau van slechts 21 dB(A) bijzonder stil. Tevens is hij uitgerust met de hoogwaardige Platium Nano-filtertechnologie. Deze technologie filtert niet alleen stof, maar ook pollen en nare geurtjes uit de lucht. De nieuwe technologie heeft van Mitsubishi Electric het label Kirigamine meegekregen. Kirigamine is de naam van de berg met de schoonste lucht van Japan.

Optimale prestaties
De optimale prestaties van het toestel gaan hand in hand met zijn compacte en moderne vormgeving. Het type warmtepompsysteem waarmee de ZEN-lijn wordt gecombineerd, verbruikt bijzonder weinig energie. Dankzij de combinatie met de zeer efficiënte warmtepomptechniek heeft de ZEN-lijn het hoogst haalbare, groene A-label. Bovendien kan de installatie zowel koelen als verwarmen. De conventionele cv-installatie hoeft daardoor minder vaak te draaien.

Ontwerp
De ZEN-lijn is in vijf verschillende capaciteiten verkrijgbaar. De afmeting van de unit is uitermate beperkt. Bovendien is de unit leverbaar in verschillende kleuren: wit, zilver of zwart. De bijbehorende, luxe infrarood afstandsbediening is eenvoudig in gebruik. Verschillende functies, zoals een weektimer, temperatuurinstelling, vier programma's per dag en nachtverlaging vergroten het gebruikscomfort en verlagen het energieverbruik.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist