LG lucht-water warmtepompsysteem

Therma V

Warm water uit de kraan en een aangename, comfortabele temperatuur in huis. Het hele jaar door, van zomer tot winter. Alles uit één systeem waarvoor u niet langer een gasaansluiting nodig heeft. Toekomstmuziek? Niet als het aan LG ligt. Het bedrijf biedt met het Therma V lucht-water warmtepompsysteem een totaaloplossing die de vlam van uw huidige cv-installatie zal doven. Het systeem creëert een optimaal werk- of wooncomfort door in de wintermaanden te verwarmen en in de zomermaanden te koelen. Bovendien levert het systeem het hele jaar door probleemloos warm water.
Wat dat aan energie kost? Aanzienlijk minder dan uw huidige systeem. De Therma V onderscheidt zich namelijk op het gebied van duurzaamheid: hij haalt zijn energie uit buitenlucht en zonlicht en maakt een gasaansluiting dus overbodig. Zelfs wanneer de temperatuur niet boven het vriespunt uitkomt, weet het systeem voldoende energie uit de buitenlucht te halen om bijvoorbeeld tapwater te verwarmen tot 55 °C of warm water te leveren voor uw vloerverwarming. Het resultaat: een zeer energiezuinig systeem waarmee u ten opzichte van uw huidige cv-ketel een besparing van 30% kunt behalen. De meerprijs voor deze duurzame installatie verdient u gemiddeld dan ook binnen tien jaar terug.
Bovendien is het systeem zeer milieuvriendelijk vanwege de lage CO2-uitstoot. En de kwaliteit? Ook dat zit volgens LG wel goed. Het bedrijf is overtuigd van haar product en geeft op de Therma V 2010 dan ook 5 jaar garantie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist