LG Electronics

Nieuwe Residential Air Conditioners

LG Electronics (LG) toont tijdens IFA 2016 in Berlijn, een van de grootste beurzen voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten ter wereld, de nieuwe serie Residential Air Conditioners (RAC). Daarnaast krijgen bezoekers van de beurs een sneak preview van LG’s Air Purifier, een high performance luchtververser met een uniek 360 graden design. Hiermee toont LG Air Solutions de nieuwste oplossingen voor thuis, speciaal ontworpen voor de Europese consument, die veel waarde hecht aan zowel efficiëntie als prestatie.


Snellere verkoeling en zeer hoge energie-efficiëntie met Smart Inverter
LG’s Smart Inverter is de eerste airconditioner die is voorzien van LG’s energie-efficiënte Inverter CompressorTM. Hierdoor kan er flink op het energieverbruik worden bespaard, zonder dat dit ten koste gaat van de koelprestaties. De Inverter Compressor zorgt ervoor dat de airconditioner 70% minder elektriciteit verbruikt, terwijl er 40% sneller gekoeld wordt dan bij conventionele non-inverter RAC’s.1 Dit is zelfs door het wereldberoemde TÜV Rheinland geverifieerd. De nieuwe airconditioners zijn dankzij deze geavanceerde compressortechnologie ook erg stil. Hierdoor is de airconditioner ideaal voor appartementen. Bovendien biedt LG als eerste in de markt tien jaar garantie op de compressor. Naast de functionaliteit van de Smart Inverter, zorgt het compacte en strakke design ervoor dat de airconditioner bij ieder interieur past.

LG toont, naast de Smart Inverter, ook de Artcool Stylist tijdens IFA 2016. LG’s Artcool Stylist is een airconditioner met een stijlvol design en afstelbare LED-verlichting die exact naar smaak ingesteld worden. Bovendien kan deze airconditioner zowel koelen als verwarmen.

Creëer thuis een gezonde enschone omgeving
LG’s Air Purifier heeft een uniek 360 graden ontwerp en is voorzien van Clean Booster-mogelijkheden. De Air Purifier is in staat om onzichtbare stofdeeltjes uit de lucht te verwijderen, zodat een gezond en comfortabel binnenklimaat gecreëerd wordt. Dankzij de Clean Booster-feature kan de luchtververser stofdeeltjes bovendien sneller uit een grotere ruimte verwijderen, dan conventionele modellen. Ook het ergonomische en omni-directionele design draagt hieraan bij, waardoor het minder tijd kost om een hele kamer te voorzien van schone lucht. Ook is er een speciale Baby Care-feature voor een zachte luchtstroom toegevoegd, zodat ook in baby- en kinderkamers het ideale binnenklimaat kan worden gecreëerd.

De gebruiksvriendelijk
Smart Indicator en Smart Lighting features stellen gebruikers in staat om de luchtkwaliteit in huis in realtime te monitoren. De Smart Indicator geeft nauwkeurig  metingen van de luchtkwaliteit in een duidelijk overzicht, zodat gebruikers na verloop van tijd heel eenvoudig veranderingen in de luchtkwaliteit kunnen zien. De Smart Lighting feature geeft vier verschillende kleuren weer voor het monitoren van de luchtkwaliteit, zodat gebruikers in een oogopslag kunnen zien wat de kwaliteit van de lucht is. De Air Purifier gebruikt tevens een geavanceerde sensor voor het detecteren van fijne deeltjes met een diameter kleiner dan 1 micrometer.

"Onze stijlvollenieuwe Air Solutions-producten zijn efficiënter, presteren nog beter en zijngezinsvriendelijker dan alles wat we ooit eerder tijdens de IFA hebben geïntroduceerd,” zegt Jo Seong-jin, president van LG Electronics Home Appliances & Air Solution Company. "Europese consumenten bepalen de standaard als het gaat om energie-efficiëntie en prestaties. Hierdoor is deze beurs voor ons als het ware een graadmeter geworden voor het lanceren van nieuwe apparaten.”

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist