Lg airconditioning

Residential Air

LG Electronics (LG) presenteert zijn vernieuwde line-up Residential Air Conditioners (RAC). Deze nieuwe modellen airconditioners beschikken over enkele innovatieve features, waaronder een wifi-functie en de energie-efficiënte Dual Inverter Compressor. Deze nieuwe compressor is stabieler waardoor deze RAC modellen nog betere prestaties leveren en stiller zijn.

Naast energiezuinig is de nieuwe line-up ook milieuvriendelijker. LG maakt namelijk de overstap naar het minder milieubelastend koudemiddel R32. R32 levert vergelijkbare operationele prestaties als R410A, maar heeft een lagere ‘Global Warming Potential’ (GWP). Net als R410A brengt ook R32 geen schade toe aan de ozonlaag, R32 stoot echter fors minder CO2 uit. Hierdoor is het middel milieuvriendelijker en blijft het ook in de toekomst beschikbaar. Daarnaast bestaat R32 uit slechts één bestandsdeel waardoor het koudemiddel eenvoudig hergebruikt of gerecycled kan worden.

Energiezuiniger en stiller
De nieuwe RAC modellen beschikken bovendien over een aantal unieke energiebesparende features. Zo zijn deze modellen uitgerust met LG’s Dual Inverter Compressor. De compressormotor is voorzien van 2 rotary’s, waardoor deze een hoger rotatiefrequentie en snelheidsbereik heeft dan conventionele compressoren. Met behulp van het hoge snelheidsbereik van de Dual Inverter is de airconditioner in staat betere prestaties te leveren. Hierdoor kunnen de nieuwe RAC modellen een ruimte snel koelen of verwarmen.

“We zijn overtuigd van de kwaliteit van de nieuwe RAC modellen en de Dual Inverter Compressor. Om eindgebruikers daarin zekerheid te bieden geven we tien jaar garantie op de Dual Inverter Compressor van deze nieuwe line-up”, vertelt Richard de Waal, directeur bij LG Air Solutions Benelux.

Gebruiksgemak in bediening en installatie
“De airconditioners in deze nieuwe RAC line-up zijn niet alleen milieuvriendelijker en energiezuinig, maak ook zeer gebruiksvriendelijk”, stelt Richard de Waal. “Zo maakt de unieke ingebouwde Wifi-functie het voor de eindgebruiker mogelijk om overal en op ieder moment zijn airconditioner te bedienen via een smartphone of tablet.”

De RAC modellen zijn bovendien eenvoudig en efficient te installeren. Hierdoor kunnen installateurs meerdere airconditioners in een kortere periode installeren. Dit maakt het eenvoudiger om te anticiperen op de seizoensafhankelijke vraag en zorgt daarnaast voor lagere installatiekosten.

Over LG Air Solutions
Met geavanceerde technologie, ontwikkeld door LG Electronics, biedt LG Air Solutions klanten duurzame klimaatsystemen voor iedere ruimte en voor elk doel. Van een wandunit die slechts één slaapkamer koelt, tot een systeem dat een heel ziekenhuis koelt en verwarmt. De klimaatsystemen van LG Air Solutions onderscheiden zich zowel op het vlak van energie-efficiëntie van de systemen als het gebruik van milieuvriendelijke en recyclebare materialen gedurende het productieproces. Ook investeert het bedrijf veel in kwaliteitskeuringen om er zeker van te zijn dat de producten van hoogstaande kwaliteit zijn.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist