LG airconditioning

Libero en Hero

LG Electronics heeft de nieuwe CS-serie split-units voor wandmontage op de markt gebracht. Deze verbeterde modellen beantwoorden beter aan de behoeften van de klanten: ze zijn zuiniger en bieden meer comfort.Energiezuinigheid is een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe modellen. De EER/COP-waarden zijn met ongeveer 15% gestegen, waardoor alle modellen het A-label behalen. (COP tot 4.6) Door toevoeging van een elektrostatisch luchtreinigingsfilter zorgt de unit ook voor het zuiveren van de lucht op o.a. stof ,huismijt, pollen en overige allergische aandoeningen. De wandunits uit de CS-serie hebben door deze feature zelfs een officieel certificaat ontvangen van de Britisch Allergy Foundation. (BAF certificaat) De nieuwe units zijn ook bijzonder gebruiksvriendelijk en comfortabel. De wandunits kunnen beiden worden uitgelezen via een Smart Phone. Optioneel kan er een storings-in-bedrijfsmelding en / of bedrade bediening met weektimer functie worden aangesloten. Hiermee kan de gebruiker de unit programmeren op weekbasis. Voor iedere dag van de week zijn er verschillende combinaties van instellingen mogelijk, zodat iedere gebruiker de werking van de unit precies kan afstemmen op zijn individuele behoeften en gewoonten.
Voor een gelijkmatige luchtverdeling werd de bestaande verticale en horizontale auto-swing aangepast en nog verder geoptimaliseerd.

De nieuwe binnenunits van de CS- serie zijn eveneens toepasbaar in multi-toepassing. LG heeft als enige in de markt een 1,5 KW binnenunit ontworpen ( CS-05AF). Deze wandunit van 1,5 kW moet zeker in de selectie uitkomst bieden . Indien er meerdere ruimten geconditioneers moeten worden met een relatief klein verwarmings-of koelvermogen kan er door de selectie van de CS05AF ook een kleinere buitenunit geselecteerd worden. Dit betekend dat er bespaard kan worden op de investering van de eindgebruiker.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist