Honeywell TP Luchtontvochtiger

Bescherm je huis tegen schimmel en muffe geurtjes

Een te hoge luchtvochtigheid in huis kan resulteren in schimmelvorming en muffe geurtjes. De nieuwe Honeywell TP lost dit probleem effectief op. Hij zuigt vochtige lucht op, voert het water af en blaast droge lucht uit. De TP is verrijdbaar waardoor je eenvoudig alle vochtige ruimtes in huis kunt aanpakken. Zo houd je de badkamer, kelder, keuken, wasruimte, woonkamer en slaapkamer goed droog en zorg je voor een gezond binnenklimaat.

Hoe weet je of je huis te vochtig is? Dat merk je bijvoorbeeld als je ramen snel beslaan. Dan is het tijd om de TP Luchtontvochtiger aan het werk te zetten. Bovendien reinigt hij ook de lucht omdat vuil en stofdeeltjes in het filter blijven hangen. In tegenstelling tot veel vergelijkbare apparaten heeft de TP een ingebouwde bescherming tegen oververhitting en voldoet hij aan alle strenge veiligheidseisen. Zo kun je hem met een gerust hart dag en nacht laten draaien.

Hygrometer
Het gebruiksgemak van de Honeywell TP is super. Hij is voorzien van een hygrometer waarmee je precies de vochtigheid in elke ruimte kunt meten en instellen. De 3-laags stoffilters kunnen gewoon gewassen worden waardoor je niet steeds nieuwe filters nodig hebt. Als de tank vol water is volgt een waarschuwingssignaal om hem te legen. Het is ook mogelijk om het apparaat op de afvoer aan te sluiten waardoor een langere, onbeheerde werking mogelijk is.

De fluisterstille luchtontvochtiger is speciaal ontworpen met de ventilatieopeningen aan de bovenkant van de unit, waardoor hij dichter bij muren kan worden geplaatst. Verder is de TP uitgerust met een handige LCD-display en timerfunctie. Verkrijgbaar vanaf € 179 (Honeywell TP Compact).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist