Honeywell CS10XE aircooler

Verkwikkende verkoeling

Met de Honeywell CS10XE aircooler haal je een frisse bries in huis deze zomer. Je vult het afneembare reservoir met koud water en de luchtkoeler blaast een verkwikkende, koele lucht door de kamer. Dit biedt meer verkoeling dan een standaard ventilator. De krachtige luchtkoeler heeft een modern ovaal design en is geschikt voor grotere ruimtes in huis of kantoor.

De Honeywell luchtkoeler CS10XE heeft een efficiënte honingraat-koelmembraan dat zorgt voor een optimale koeling en bevochtiging. Het Carbon Dust Filter zorgt ervoor dat stofdeeltjes en geurtjes in de ruimte worden verwijderd. Je kunt de aircooler ook vanuit de luie stoel bedienen met de handige afstandsbediening. Je kiest een van de vier snelheidsstanden of de ventilatorstand wanneer je wat minder koude lucht wilt. Op het LED-display vind je alle informatie.

Krachtige 100 watt luchtkoeler De krachtige luchtkoeler heeft een vermogen van 100 watt. Dat maakt hem perfect voor je woonkamer, studeerkamer, slaapkamer en kantoor. Hij is verrijdbaar en desgewenst kun je hem bij droog weer ook neerzetten op je terras of in de zithoek buiten. De ventilator is voorzien van een extra groot waterreservoir van 10 liter waardoor je hem niet vaak hoeft bij te vullen. Je kunt ook ice packs of ijsblokjes toevoegen voor extra verkoeling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist