Duux Whisper Flex ventilator

Hittegolf proof

 

 

Ultiem flexibel? Ja echt, want de Whisper Flex van Duux is draagbaar, in drie hoogtes verstelbaar en je kunt de ventilator zowel horizontaal als verticaal laten oscilleren. Dankzij de optionele accu hoef je niet meer op zoek naar een stopcontact en kun je genieten van frisse lucht waar je maar wil. Daarnaast kun je Whisper Flex zowel als vloer- als tafelmodel gebruiken en blazen de dubbele ventilatorbladen letterlijk en figuurlijk in iedere windrichting. En dat alles fluisterstil, zodat jij je kunt concentreren op je boek of rustig kunt gaan slapen. Laat die hittegolf maar komen!  Duux lanceert met de Whisper Flex, verkrijgbaar in zwart en wit, een ventilator die zich met zijn strakke looks en ultramoderne bediening met lcd-scherm, thuis voelt in iedere omgeving. Hij is energiezuinig en heeft een krachtige motor met dubbele ventilatorbladen die bijna geruisloos hun werk doen.

Natuurlijke windmodus
De ventilator heeft 26 instelbare snelheden en verschillende standen. Zo worden in de natuurlijke windmodus windsnelheden afgewisseld om echte wind te simuleren. De nachtmodus zorgt voor een goede nachtrust dankzij de minimale geluidsproductie en het automatisch gedimde scherm.

Intuïtief gemak
De Whisper Flex heeft tal van intuïtieve bedieningsopties, zoals de aluminium draaiknop en het hoge resolutie LCD-scherm in het midden van de interface. O ja, je hoeft niet op te staan: je bedient de Whisper Flex gewoon met de afstandsbediening, die achterop het apparaat magnetisch vastklikt.

Multitalent
Met het verlengstuk verander je de Whisper Flex van een tafelmodel (51 cm) in een vloermodel (88 cm). De los verkrijgbare dock en accu maken van de Whisper Flex een ware draadloze ventilator. De accu gaat tot wel 18 uur mee, afhankelijk van de instellingen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist