De’Longhi mobiele airco

energiezuinige Pinguino PAC WE111ECO

De’Longhi kan er de klok op gelijk zetten: zodra de buitentemperatuur omhoog schiet, piekt de verkoop van De’Longhi’s (mobiele) aircotoestellen. Niet verbazingwekkend, want bij zwoele buitentemperaturen zorgt een airco voor een aangenaam koel binnenklimaat, zowel thuis als op kantoor. De nieuwe Pinguino PAC WE111ECO mobiele airco van De'Longhi is op die momenten niet alleen een slimme keuze vanwege zijn hoge rendement en scherpe prijs. Tegelijkertijd is hij ook zeer energie-efficiënt en beschikt hij over een A+ energielabel, het hoogst haalbare voor een aircotoestel.

Hoog rendement
Al sinds De’Longhi in 1985 de allereerste mobiele airco op de markt bracht, doet het bedrijf onderzoek naar meer doeltreffende en dus minder milieubelastende aircotechnologieën. Het resultaat is een zeer zuinige aircotechnologie die gebruikmaakt van lucht/water-koeling. De nieuwe Pinguino PAC WE111ECO mobiele airco werkt op basis van deze eigen De’Longhi-technologie. Typerend voor dit systeem is dat de condensor (het centrale gedeelte van de airco dat alle warmte uit de omgevingslucht absorbeert) wordt gekoeld door water in plaats van door lucht zoals bij de conventionele aircosystemen.

Aircotechnologie met lucht/water-koeling biedt belangrijke voordelen: de koelcapaciteit neemt met 20% toe, het energieverbruik daalt met 20% en het toestel functioneert bovendien aanzienlijk stiller. Dankzij zijn hoge energierendement is de Pinguino PAC WE111ECO voorzien van het energie-efficiëntielabel A+, het hoogst haalbare energielabel voor (mobiele) aircotoestellen.

Dubbele taak
De Pinguino PAC WE111ECO brengt verkoeling door enerzijds de warme lucht te ontvochtigen (tot 20 liter per dag) en anderzijds de temperatuur te verlagen. Daarbij maakt de airco gebruik van het natuurlijke koelmiddel R290 dat geen nadelige invloed heeft op het milieu. De ontvochtigde en gekoelde lucht wordt via een ventilator opnieuw de ruimte in geblazen.

De krachtige Pinguino PAC WE111ECO haalt een koelvermogen van 11.000 Btu/h en is daarmee geschikt voor ruimten tot 110 m³. De tank voor het koelwater kan 10 liter bevatten, wat volstaat om 6 uur non-stop te functioneren. De automatische ventilatiestand registreert de kamertemperatuur en schakelt automatisch over op de meest geschikte ventilatiestand om de ingestelde temperatuur te bereiken. Interessant is dat het toestel daarnaast over een aparte ontvochtigingsfunctie beschikt waarmee tot 31 liter vocht per dag kan worden verwijderd. Dat maakt van de Pinguino PAC WE111ECO een volwaardige mobiele airco én ontvochtiger.

Op afstand bedienbaar
De drie ventilatiesnelheden, de automatische ventilatiestand, de aparte ontvochtigingsfunctie, de digitale timer en de thermostaat laten zich elektronisch bedienen met behulp van een helderblauw verlicht lcd-display en een handige infrarood afstandsbediening.

Eén van de voordelen van mobiele airconditioning is de gemakkelijke en snelle verplaatsbaarheid. Bovendien is de installatie van dit compacte toestel (40 cm B x 50 cm D x 91 cm H) kinderspel. Een stopcontact en een kleine deur- of raamopening voor de afvoerslang volstaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist