De'Longhi Aircotoestellen

PINGUINO PACA95 en PACS120HP


Voor de zomer 2008 lanceert de Italiaanse fabrikant De’Longhi twee nieuwe aircotoestellen die beide gebruik maken van het ozonvriendelijke koelmiddel R410a: de PINGUINO PACA95 en de PACS120HP.

 

Beide toestellen brengen snel verkoeling in woon- en werkruimtes wanneer zwoele temperaturen en een hoge luchtvochtigheid tot een onaangenaam drukkende hitte leiden.

 

 

De Italiaanse fabrikant De’Longhi ontwikkelde in 1985 de allereerste mobiele airco

en is sinds jaren marktleider in dit segment.

 

De’Longhi doet voortdurend onderzoek naar nieuwe, doeltreffende en minder milieubelastende  aircotechnologieën. Reeds lang voor het verbod op de koelmiddelen die schade toebrengen aan de ozonlaag, koos De’Longhi resoluut voor milieuvriendelijke alternatieven zoals R410a.

 

De PINGUINO PAC A95 is een single-unit mobiel aircotoestel dat functioneert volgens het principe van lucht/luchtkoeling. Mobiele toestellen hebben als groot voordeel dat ze gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere verplaatst kunnen worden. Bovendien hebben ze enkel een stopcontact nodig en een kleine opening via deur of raam voor de afvoerslang.

 

Niet koelen maar doeltreffend ontvochtigen is het belangrijkste kenmerk van een aircotoestel. Ideaal situeert het relatieve luchtvochtigheidspercentage tussen 45% en 65%. 

 

 

De PINGUINO PACA95, met energielabel A, is geschikt voor ruimtes tot 86 m³. De maximale koelcapaciteit bedraagt 9.500 Btu.  Tijdens het koelen ontvochtigt de airco tot 40 L/dag.

Met de afstandsbediening met lcd-display van de PINGUINO PACA95 regelt men elektronisch alle functies.

 

De witte mobiele airco is compact (77 cm H x 46 cm B x 38 cm D) en gestroomlijnd vormgegeven.  De aanbevolen verkoopprijs bedraagt 499,99 euro.

De’Longhi biedt 2 jaar gratis service aan huis aan.

 

De gloednieuwe PACS120HP is een split-aircotoestel, bevat een compacte binnenunit, een afzonderlijke buitenunit en een verbindingsslang.  De PACS120HP, met energielabel A, valt op door zijn veelzijdigheid. Dankzij de combinatie van 4 functies - koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren komt het toestel van pas in alle seizoenen.  Het houdt de binnentemperatuur lekker fris tijdens de zomerse hitte, en aangenaam warm en droog in de koude en vochtige herfst- en wintermaanden. Bovendien zuivert hij de binnenlucht door middel van een 3 M-luchtfilter.

 

De PACS120HP is een krachtig toestel, geschikt voor ruimtes tot 120 m³. Het maximale koelvermogen bedraagt 12.000 Btu. De maximale verwarmingscapaciteit

is 3.800 W. 

 

De binnenunit beschikt over 3 ventilatiesnelheden, een elektronische timer met thermostaat en een aantal automatische functies. De Autofunctie registreert de kamertemperatuur en schakelt automatisch over op de meest geschikte ventilatiesnelheid.

 

 

De opbouw van het nieuwe aircotoestel is uniek. Traditioneel bestaat een binnenunit uit een verdamper en een compressor, en is de condensor in de buitenunit  ondergebracht.  Bij de PACS120HP zitten zowel de compressor als de condensor in de buitenunit. Daardoor produceert het aircotoestel niet meer dan 35 dB(A), wat aanzienlijk minder is dan zijn soortgenoten. Zijn extreem stille werking maakt de PACS120HP zeer geschikt voor gebruik in de slaapkamer.

 

Het aan- en uitschakelen en de bediening van alle functies gebeuren door middel van een ir-afstandsbediening. Op het lcd-display staat alle informatie en de ingestelde temperatuur overzichtelijk weergegeven.

 

De binnenunit is een compact wit paneel met een opbouwdikte van nauwelijks 25 cm dat zich gemakkelijk laat integreren in elke woninginrichting. Om het element gemakkelijk en stevig aan een wand te bevestigen, kan men gebruik maken van de bijbehorende muursteunen. De buitenunit krijgt een plaats op het balkon, het terras of tegen de gevel.

 

Dankzij de door De’Longhi ontwikkelde installatietechniek “Ultra Quick Connections” laten de voorgevulde en gebruiksklare leidingen zich met een speciale verbinding in een oogwenk aan elkaar vastkoppelen.

 

De aanbevolen verkoopprijs van de witte PACS120HP met buiten- en binnenunit en verbindingsslang bedraagt 999,99 euro, inclusief btw. De’Longhi biedt 2 jaar gratis service aan huis aan.

 

In het handige consumentengidsje geeft De’Longhi praktische tips en een antwoord op de meest gestelde vragen over mobiele airconditioning.


Kijk voor meer informatie op: www.delonghi.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist