Daikin

Stilste airco ter wereld


In de auto, op het werk en in winkels is airconditioning inmiddels heel gewoon. En dat is ook niet zo gek, want goede airconditioning zorgt voor een temperatuur en luchtvochtigheid waar u zich lekker bij voelt. De steeds warmere zomermaanden maken dan ook dat meer en meer mensen kiezen voor airconditioning in huis.

 

 

Comfort zonder nadelen

Daikin airconditioners zorgen altijd en overal waar u wilt voor een aangenaam klimaat. Ze bieden alles wat u van airconditioning verwacht: comfortabel, duurzaam, fraai vormgegeven én fluisterstil. Zeker wat het laatste betreft, want Daikin airco’s zijn de stilste ter wereld. Ze doen hun werk bovendien zeer energiezuinig dankzij de speciale invertertechniek waarmee u gemakkelijk 30 tot 50% minder energie verbruikt dan vergelijkbare airco’s. Daarnaast kunnen airco’s van Daikin niet alleen koelen, maar ook verwarmen. En dat jaar in jaar uit, want u krijgt maar liefst 5 jaar garantie.

 

Complete klimaatinstallatie
Het nieuwste paradepaardje in het programma van Daikin is de Ururu Sarara. Deze kan namelijk niet alleen kan koelen en verwarmen, maar ook ontvochtigen, bevochtigen, ventileren en reinigen. Met één systeem regelt u dus het totale klimaat in uw woning. Bovendien is de Ururu Sarara een zeer energiezuinig systeem. Door toepassing van speciale technieken kunnen energieprestatiecoëfficiënten van meer dan 5,0 worden behaald. Dit houdt in dat het systeem voor één kiloWatt elektriciteit, maar liefst vijf kiloWatt verwarmingsvermogen kan leveren.

 

Meer informatie bij uw vakman

Voor al uw vragen over de aanschaf en installatie van airconditioning in uw woon-, slaap- of werkkamer kunt u terecht bij de Daikin installateur. Hij helpt u graag verder bij het kiezen van een passende oplossing voor uw toepassing. 

Kijk voor meer informatie op: www.daikin.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist