Climate Company airconditioning

Clima 110

De CLIMA 110 air-conditioner combineert de binnen en buiten-unit in één machine, waardoor het mogelijk is hem te plaatsen daar waar het onmogelijk is met splitunit. De CLIMA 110 kan worden geplaatst aan de wand, op
variabele hoogten. Door de flexibele installatie maakt het een onderdeel uit van het interieur. Het kan worden gebruikt in een warme en koude stand.

Eenvoudige en snelle installatie
De Clima 110 is eenvoudig te plaatsen door het ontbreken van een buitenunit. Het plaatsen van een ophangbeugel en lucht aan- en afvoerkanalen is voldoende. Hiervoor is geen STEK-gecertificeerde monteur nodig en hoeven geen koelmiddel-leidingen te worden aangesloten, hierdoor worden lekkages voorkomen en is de bedrijfszekerheid gegarandeerd.

Centrale lamellen
Voor een betere doorvoer van de luchtstroom, de centrale lamellen kunt u laten bewegen (swing-functie) door de functie knop op de afstandbediening.

Eenvoudig reinigbare filters
De filters kunnen eenvoudig uitgenomen worden t.b.v. reiniging, hierdoor wordt optimale filterwerking gegarandeerd. Het 3-voudige filter is bijzonder actief bij het bestrijden van luchtjes, stof, schimmels en bacteriën.

Electronisch display
Op het gebruikers display is altijd de kamertemperatuur en de ingestelde temperatuur te lezen om eenvoudig te kiezen en het binnenklimaat te reguleren met de afstandbediening.

Kijk voor meer informatie op https://www.climatecompany.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist