Amcor Airconditioner

Beste verkoeler van de zomer


De Amcor splitsysteem airconditioner HW-AM-9KE komt als beste uit de recente test van de Consumentenbond naar onder andere het rendement, het koelen, het comfort, het ontvochtigen, gebruiksgemak, het energielabel en de prijs van mono- en splitmodellen airconditioners.

 

De consumentengids van juni 2008 meldde over deze airconditioner van Amcor: ”De beste koop uit de test is de Amcor HW-AM-9KE. Dit splitmodel maakt de ruimte snel koel en is energiezuinig, ook in de standby-stand. Met een prijs van € 400 is het apparaat bovendien het goedkoopste splitmodel.”

 

 

De Consumentenbond heeft zowel mono- als splitmodellen airconditioners getest. Het monosysteem bestaat uit één apparaat dat warme lucht via een slang naar buiten afvoert. Het splitmodel airconditioner bestaat daarentegen uit een binnen- en een buitengedeelte. De Consumentenbond geeft de voorkeur aan splitmodellen vanwege minder geluidsoverlast en de hogere koelsnelheid ten opzichte van een monosysteem. Tevens kan het binnendeel makkelijker hoog tegen de muren geplaatst worden, waardoor de warme lucht efficiënter wordt afgevoerd. Kopers van een splitairco systeem zijn overwegend positiever. Ze prijzen hun installateur en vooral de prestaties van het apparaat. 

 

De Consumentenbond heeft haar eindconclusie voornamelijk gebaseerd op de testonderdelen rendement, koelen en gebruiksgemak. Rendement wordt beoordeeld aan de hand van de hoeveelheid energie die er gebruikt wordt om de lucht in de ruimte te koelen en de lucht te ontvochtigen. Bij koelen wordt gekeken hoe snel de airconditioner een ruimte van 35 naar 25 graden Celsius koelt en hoeveel energie dat kost. Deze testtemperatuur is verkozen omdat bijna vijftig procent van de respondenten zegt boven een temperatuur van 25 graden de airconditioner aan te zetten. De Amcor HW-AM-9KE scoort op al deze punten goed tot zeer goed.

     

In een reactie op de uitslag van de test door de Consumentenbond verklaarde Jan Storck, Sales Director bij Amcor: 'Wij zijn zeer verheugd met deze uitslag. Het bewijst dat wij een zeer goed product op de markt brengen en dat onze klanten daarover zeer tevreden zijn. Wij blijven ervoor waken dat de kwaliteit van al onze producten optimaal blijft.'


Kijk voor meer informatie op: www.amcorgroup.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist