Airco reinigen

hoe en wanneer?

Een airco in huis verhoogt het wooncomfort. In navolging op het buitenland worden steeds meer Nederlandse woningen voorzien van airconditioning. Dit is niet verwonderlijk, want met een airco in huis kan je altijd genieten van aangename binnentemperaturen. Er zijn verschillende aircosystemen, die ruwweg te verdelen zijn in vaste en mobiele airco’s. Welke variant je ook in huis haalt, een goed werkende airconditioning valt of staat met tijdig, regelmatig en goed onderhoud.

Een airco die niet op tijd wordt schoon gemaakt en onderhouden , kan al snel zorgen voor overlast. Een slecht werkende airco verspreidt m eer stof en bacteriën dan koude lucht, wat kan zorgen voor stankoverlast en ziekteverspreiding.

Zoals eerder vermeld, zijn er verschillende airco’s. Ieder apparaat vraagt daardoor om een andere vorm van onderhoud. Dit onderhoud is een behoorlijke klus en moet zorgvuldig uitgevoerd worden. Om er zeker van te zijn dat dit gebeurt, kan je de Airco laten reinigen door Strooming.nl

of een andere specialist. Grofweg bestaat het jaarlijkse onderhoud uit een vijftal onderdelen. Allereerst wordt de omkasting losgemaakt en gereinigd met een ontvettend middel. Vervolgens worden de filters schoongemaakt. Het vlotterbakje dient behandeld te worden met een bacteriedodend middel. Om vastzittend vuil te verwijderen en bacteriën te doden, wordt de verdamper flink doorgeblazen. Dit zelfde gebeurt tot slot met de elektrostatische filter. Als deze stappen goed zijn doorlopen, kan je weer een jaar lang genieten van een aangenaam klimaat in huis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Airconditioning?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist