Loewe bild 5

Nieuw, beter, veelzijdig

De Loewe bild 5, gemaakt door de Duitse premium producent van consumentenelektronica, is een perfecte luxetelevisie die technische innovaties combineert met een elegant design. Dankzij de verfijnde kleuropties kunnen interieurliefhebbers hun creativiteit nog meer de vrije loop laten. In Cappuccino of toch liever in de nieuwe tint Light Grey of Graphite Grey? Als echt designobject past de Loewe bild 5 perfect in elke stijlvolle leefomgeving. Technologieliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de verbeterde ‘Loewe os’ gebruikersinterface en de vernuftige Loewe Assist afstandsbediening. De nieuwe Loewe bild 5 bewijst het nog maar eens: 'made in Kronach' staat voor uitmuntende technische innovaties en een perfect design.

Perfect gestyled
De hoogwaardige eigenschappen maken van de Loewe bild 5 een waar pronkstuk in de kamer. De speciaal ontwikkelde stof, de verfijnde kleuren, de accentstrook in geborsteld aluminium op de luidspreker en de optionele coverkits (die voor wat meer kleur zorgen): ze zijn stuk voor stuk buitengewoon en uniek. Dankzij de wandbevestigingen, voeten en elegante tafeloplossingen kunt u de Loewe bild 5 plaatsen zoals u dat wilt, waardoor hij perfect past in elk interieur. Met het geïntegreerde kabelbeheersysteem hebt u geen last van vervelende kabels en kunt u de televisie overal in de kamer zetten.

Een voortreffelijk geluid dat indruk maakt 
Een inspirerend en esthetisch indrukwekkend designobject – de Loewe bild 5 zet de toon op technologisch vlak. Met de overzichtelijke ‘Loewe os’ gebruikersinterface en de Loewe Assist afstandsbediening is de tv- en geluidsfuncties bedienen kinderspel. De 5.1 multi-channel audiodecoder, streamingopties zoals Amazon Video, Maxdome, YouTube en TIDAL, Digital Recording DR+ met de Multi-Recording Option en Instant Channel Zapping garanderen een ongeëvenaard homecinemagevoel. Net als alle andere modellen van Loewe biedt de bild 5 indrukwekkende, haarscherpe beelden dankzij de nieuwste DVB-T2 HD-transmissiestandaard. Met de optionele Feature Upgrade Stick is het heel eenvoudig om een smartphone, hoofdtelefoon of toetsenbord via bluetooth aan te sluiten op de Loewe bild 5. Het geïntegreerde stereosoundconcept levert een muziekvermogen van 2 x 40 W op basis van het gesloten basreflexprincipe en staat garant voor een krachtig en helder geluid in studiokwaliteit.

Kijk voor meer informatie op .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist