Raindance Select douche van Hansgrohe

Test hem bij Sanidrõme

Houdt u van een zachte, warme regendouche of kiest u voor een krachtige, doelgerichte douchestraal? Bij de keuze van een nieuwe douchekop is het antwoord op deze vraag heel belangrijk. Zeker bij Sanidrõme, waar u altijd een deskundig advies kunt verwachten. De nieuwe Raindance Select E 120 handdouche van Hansgrohe biedt, dankzij zijn innovatieve straaltechnologie, voor iedereen de passende douche-ervaring. En dat met slechts één druk op de knop: de straalsoorten kunnen dankzij de handige Select-drukknop intuïtief en comfortabel bediend worden. Bij Sanidrõme kunt u nu de Raindance Select handdouche vrijblijvend testen. Door na afloop van de test een vragenlijst in vullen, maakt u tevens kans op een Raindance Select Showerpipe!

Krachtig of ontspannend?
Met Raindance Select E 120 ontwikkelden de experts van Hansgrohe een wereld-innovatie: de eerste handdouche die twee populaire straalsoorten combineert over het volledige straaloppervlak. De technologie is zichtbaar op de straalschijf: de kleine straalopeningen zorgen voor een krachtige Rain regenstraal terwijl de grote openingen ruimte bieden voor de zachte, met lucht verrijkte RainAir-straal. Eén simpele druk op de grote Select-knop is voldoende om tussen de straalsoorten wisselen. Dat maakt een zeer snelle bediening met slechts één hand mogelijk, zelfs als de douche aan de douchestang hangt.

Raindance Select vrijblijvend testen
Van 1 april tot en met 31 juli 2013 biedt Sanidrõme vrijblijvend de Raindance Select als TestIT! handdouche aan: u kunt de handdouche thuis een week testen. Zo weet u na een week zeker dat de handdouche voor u de juiste keuze is. Na afloop van de gebruikerstest vult u een online vragenlijst in en daarmee maakt u kans op een gratis Raindance Select Showerpipe! De TestIT! Koffer van Sanidrõme bevat ook een aantal andere douches, waaronder waterbesparende EcoSmart douchekoppen.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.sanidrome.nl/raindancetest.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Hansgrohe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist