Jee-O douches

Veroveren Amerika

JEE-O gaat naar Amerika! Het Nederlandse lifestyle label, met name bekend om zijn fraaie douches, staat in maart op de allergrootste Amerikaanse designbeurs. Op de Architectural Digest Home Design Show, die wordt gehouden in New York, zal het Nijmeegse bedrijf Amerika kennis laten maken met zijn trendy, strak vormgegeven douches en baden. Hiermee gaat een wens in vervulling van de grote man achter JEE-O, de Weurtse ontwerper Lammert Moerman.
Zijn minimalistische, fraaie ontwerpen zijn ontdekt door de Amerikaanse badkamer- en wellness specialist Purificare-US. Op uitnodiging van dit bedrijf, dat is gevestigd in New York, Chicago, Miami en Los Angeles is Moerman onlangs naar de Verenigde Staten gevlogen om Amerika kennis te laten maken met JEE-O. Inmiddels ligt er een overeenkomst met Purificare-US, dat importeur voor Amerika wordt van de douches van JEE-O.

Bovendien werd designer Moerman uitgenodigd voor de gerenommeerde Architectural Digest Home Design Show, die van 21 tot en met 24 maart plaatsvindt in New York. Op deze grootste designbeurs van Amerika staan alle belangrijke spelers op het gebied van woninginrichting; van keukens tot badkamers en van bankstellen tot verlichting. De allernieuwste trends worden hier gespot.

Fashion meets JEE-O
Op deze beurs zal JEE-O zeker hoge ogen gaan gooien. Zo heeft het lifestyle label onlangs de handen ineen geslagen met de bekende stylist Bjorn van den Berg. Samen met hem is een limited edition van de izi go ontworpen, die op de beurs voor het eerst te zien zal zijn.De unieke gelimiteerde douche, uitgevoerd in mat zwart, is voorzien van donkergrijs facetgeslepen Swarovski stenen. Douchen voelde nog nooit zo luxe!

Wat betreft Lammert Moerman en Bjorn van den Berg is de limited edition van de izi go de eerste stap van een vruchtbare samenwerking. Hun gedeelde passie, creativiteit en enthousiasme houdt een belofte in voor de toekomst.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist