Hansgrohe

wint 66e iF Design Award

Drie van de felbegeerde iF Design Awards gaan dit jaar naar Hansgrohe AG. Het aantal uitreikingen van het International Forums Design (iF) aan de douche- en kranenspecialist uit het Zwarte Woud staat hiermee op maar liefst 66 stuks. Hansgrohe AG behoort daardoor tot één van de succesvolste deelnemers aan deze internationaal gerenommeerde wedstrijd op het gebied van "good shape". Volgens de omschrijving van het onafhankelijke instituut uit Hannover bepaalt Hansgrohe als trendsetter voor bijzonder design de richting van ontwikkelingen op het gebied van sanitair. De prijswinnende producten zijn de Raindance E420 Showerpipe, de Focus E² wastafelmengkraan en de Raindance 240 inbouw Showerpipe. Het design van de producten komt voort uit de jarenlange samenwerking met Phoenix Design. Uit in totaal 2.486 productinzendingen uit 39 landen overtuigden de innovaties van Hansgrohe de 25-koppige internationale vakjury. Zij beoordeelden de inzendingen op basis van diverse criteria, zoals vormgevingskwaliteit, bruikbaarheid, innovatiegraad, milieuvriendelijkheid en functionaliteit.

Leidend in design-innovatie
"Bij de ontwikkeling van onze producten houden wij ons vast aan ons doel, innovatief design met hoge functionaliteit te verbinden aan de duurzame omgang met water. Design is voor ons geen doel op zich; uiteindelijk moet de klant zo lang mogelijk plezier van onze producten hebben, omdat deze het leven aangenamer en eenvoudiger maken. Wij zijn verheugd dat dit productvoordeel door de drie iF Design Awards opnieuw erkenning krijgt. Dit onderstreept eens te meer onze wereldwijd leidende positie als het om designinnovaties gaat", verklaart Richard Grohe, plaatsvervangend voorzitter van de Raad van Bestuur Hansgrohe AG.

Dat de douche- en kranenspecialist uit het Zwarte Woud haar toppositie op de iF Ranglijst succesvol verdedigd heeft, bevestigen de nieuwe uitreikingen. Hansgrohe AG bekleedt de 23e plaats van de in totaal 1.324 vermelde bedrijven op de designhitlijst en is de nummer 1 in de sanitairbranche. Naast Apple, Sony, BMW, Loewe en Daimler behoort de douche- en kranenspecialist tot de top van internationaal leidende ondernemingen op het gebied van vormgeving.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist