Hansgrohe

Raindance


Er is geen betere plaats om de natuurlijke kracht en vitaliteit van water te voelen dan onder een waterval. De wens om dit elementaire, sensuele gevoel van douches onder tropische cascades van water thuis in de eigen badkamer te kunnen ervaren, vormde de inspiratie achter de ontwikkeling van de nieuwste Hansgrohe hoofddouche Raindance Rainfall. Het resultaat hiervan, in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design (Stuttgart & Tokio), is het eerste horizontale, multifunctionele douchepaneel ter wereld met diverse straalsoorten – een totaal nieuwe vorm van hoofddouches. Vlak op de wand gemonteerd zonder de douche-arm van conventionele hoofddouche steekt het extreem vlakke, vierkante paneel de ruimte in, indrukwekkend door de elegant slanke vorm en het ingetogen design.

 

Met drie verschillende straalsoorten, die eenvoudig kunnen worden ingesteld via de kranen op de wand, vormt de Raindance Rainfall een compleet nieuwe manier van douchen. Raindance Rainfall staat werkelijk voor plezier met water in haar natuurlijke vorm. De natuurlijke vorm is in de eerste plaats verzekerd door de Rain Flow straal die als een waterval in de buitenlucht over de gebruiker stort. Uit de Rain AIR straal komt water met lucht vermengd uit de straalschijf met een diameter van 24 cm. Deze straalschijf is aan de voorzijde van het douchepaneel geplaatst, voor extra bewegingsvrijheid en ruimtelijk doucheplezier.

 

 

De vier krachtige, roterende whirl-massagestralen richten zich automatisch naar voren als de douche wordt aangezet. De stralen masseren het lichaam als een krachtige stortbui. De straalopening draait automatisch terug in de originele positie als de douche wordt uitgedraaid, waardoor deze wegvallen in het uiterlijk van de Raindance Rainfall. Een andere innovatie – de Hansgrohe ibox universal inbouwgarnituur -  zorgt voor de verbinding tussen de Raindance Rainfall en de kranen.

Kijk voor meer informatie op: www.hansgrohe-raindance.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist