Hansgrohe thermostaten

Ecostat

 

Op ijskoude verrassingen of een hete overval tijdens de dagelijkse douchebeurt zit niemand te wachten. Wat wel voor het gewenste doucheplezier zorgt, is dat gelijk bij het opendraaien van de kraan het water een constant blijvende temperatuur biedt, die u zelf in kunt stellen. Met de nieuwe Hansgrohe Ecostat thermostaten is de gewenste temperatuur snel en zeker instelbaar.

World of Styles

Technologie

De Hansgrohe thermostaten bieden u vele voordelen: een verbeterd thermo-element reageert razendsnel op temperatuur- of drukveranderingen. De geïntegreerde heetwaterbegrenzer beschermt u tegen verbrandingen dankzij de vooraf instelbare maximale temperatuur. Nog meer bescherming biedt de SafetyStop heetwaterbegrenzer. Deze begrenzer blokkeert de ongewenste toename van de watertemperatuur boven 38°C. Dankzij de zogenaamde EcoStop-functie bespaart de thermostaat zo´n 50% van de watertoevoer en daarmee ook energie en geld.

Vernieuwend in techniek én design

Met het design van de Ecostat thermostaten bewijst Hansgrohe dat een moderne thermostaat niet alleen door functie hoeft op te vallen. De nieuwe Ecostat thermostaten zijn namelijk ook qua design vernieuwend. Het kraanhuis kon dankzij het nieuwe kardoes, van slechts 38 mm doorsnede, bijzonder slank uitgevoerd worden.

 

Kenmerken van de Ecostat E zijn de afgevlakte grepen die een comfortabele temperatuurinstelling mogelijk maken. De konisch toelopende rozetten en de uitloop met zijn vloeiende lijnen staan in contrast met heldere, rechte vormen. Dit overtuigde ook de jury van de iF Product Design Awards, die daarom de Ecostat E opbouw badthermostaat met de gerenommeerde iF Design Award 2008 beloonde.

Rechtlijnig en zonder overvloedige details is de thermostaat uit de S-lijn uitgevoerd. De cilindrische vorm van het bedieningselement in combinatie met de heldere

geometrische lijnen, past perfect bij de badkamerkranen uit de series Focus S, Talis S, Metris S en Metropol S van Hansgrohe. De grepen zorgen voor een optimaal bedieningscomfort.


Kijk voor meer informatie op: www.hansgrohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist